#chocoroll

ASMR EATING CHOCOLATE ROLL LARGE, BANANA PUFF, MAPLE PECAN, MINIATURE CHOCO, BELGIAN WAFFLES. (click the link on bio to watch the full video) chocoroll maplepecan bananapuff waffles eatingfood youtube youtuber foodlover asmr asmrcrunch mukhbang foodporn assortedbun myhutbeat foodheaven belgianwaffles chocolate mukhbangasmr happyeating letseat strawberryjam puff deliciousfood hungryfood foodhunter instafoodie


0💬Normal

Hoy es un excelente día para venir por tu crepa favorita! ❤️ Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

Explosión de chocolate 🍫💥 Uno de los favoritos . . . . chocolate bubulubu milkyway m&ms pasteldechocolate chocolatecake chocolatemilk resses chocoroll chocolatesmargo pastelesmx GDL


0💬Normal

Dobré ráno z Paříže! Jak jsme slíbili, obcházíme pekárny, ochutnáváme a sbíráme inspiraci 😉 mamiche bakery boulangerie frenchpastry brrad baguette croissant brioche chocoroll croutepekarna nacestach


1💬Normal

Siapa yang udah kangen our best selling cashew choco roll? 😋😍😘 Cashew choco roll bisa di pre-order mulai hari ini sampai besok senin tgl 21 Okt pukul 10.00 wib. Seperti biasaa, kuota terbatas. Jadi, kalo sebelum hari senin kuota sudah penuh, PO akan kami tutup. Cara ordernya gimanaa? Silakan DM mimin peonyecohouse peonyecohouse peonyecohouse Harganya? 15ribu per pcs. Ready hari selasa tgl 12 okt siang. Roti bisa diambil di Peony/go-send dari Peony 😊✌ Happy weekend beautiful soul~ rotibati peonyxrotibati preorder bread sourdough naturalbread sourdoughbread wildyeast bakery sourdoughjogja healthyfood wildyeastbakery healthybread chocoroll cashew chocolate


2💬Normal

Algo dulce para el día de hoy? 😋 Ven por tu crepa favorita! Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

Choco roll dan picnic roll (family size).. Thank you buat ordernya yah 🙏 chocoroll picnicroll pastryhomemade terimapesenan terimaorderan snack yummysnack yummyfood


0💬Normal

Ven por tu bebida favorita cafe_cuevadel_lobo dentro de dannthebarber chocoroll cafe cafeteria frappe cremabatida diademuertos


0💬Normal

Thank you for your orders.. 17 boxes ready to deliver.. pastry terimapesenan cheeseroll chocoroll picnicroll cheesestick homemade


6💬Normal

Thank you for your orders, moms 🤗😘 pastry latepost terimapesenan cheeseroll chocoroll picnicroll sosisbrood homemade


0💬Normal

Ven por tu crepa favorita con nosotros, las mejores de Chihuahua! Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

The Best Chocoroll on the Earth Chocoroll Cinnzeo Coffee BeirutMall Tayouneh


0💬Normal

Fulfilling my boys' request: chocolate rolls! Insanely chocolatey rolls, smothered with a thick layer of choc hazelnut spread and generous amt of dark chocolate chips on the inside. Now , these are gonna make my boys do the happy dance later....esp the youngest one, im pretty sure of that😂!!chocoroll bread sinful cinnamonrolls homebasedbusiness sghomebakers sgbakes halalhomebased halalbread foodbusiness halvahbymaslenamohammad byhalvah


6💬Normal

오늘의 초코~ 촤안~! 칩을 촤악 뿌리고 사진찍어봤다 ㅋㅋ 귀엽네?!! chocolate chocoroll #초코식빵 #식빵천재 #빵스타그램 #초코빵 #등촌동 #등촌동빵집 #오빵이씨 #초코덕후니 #나두 ohpainici


0💬Normal

Esperamos que se te antoje esta deliciosa crepa 😍 Ven y visitanos! Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

Orang bilang ngeteh / ngopi asik sambil makan roti... . . . Berhubung lagi males minum teh/kopi aku makan roti dari ocake.id , aku nyobain 4 varian nya mereka yaitu : Roti sobek beef mayo, Roti sobek ham keju, Picnic roll ayam besar, Choco roll rhum. . . Semua varian mereka menurut aku cake nya lembut dan topping nya begitu banjir. Favorit aku ada dua disini, aku suka picnic roll ayam besar (topping nya melimpah cincangan daging, sosis, telor, dan keju) serta aku juga suka roti sobek beef mayo. Yang banjir akan beef dan juga mayo nya... . . 📍ocake.id Order via line: zog7465h wa 0812 2688 5206 Harga : Picnic roll ayam besar (130k) , Choco roll besar (100k), Roti sobek ham beef keju (65k), Roti sobek beef mayo (65k). Halal . . ocake nikmatduniawi ommakanom wowculinary cake bake cooking pastry rollcake rotisobek ngopi ngeteh semarang beef ham keju makan mukbang baked baking rhum choco chocoroll sosis daging beefmayo beefcheese


10💬Normal

Home Baking 16 @ Choco Roll Cake ⠀ #초코롤케이크 #초코롤 #롤케이크 #초코덕후 #홈베이킹 #베이킹 #베이킹스타그램 #제과 #제과제빵 #베이커리 #굽스타그램 #맛스타그램 #푸드스타그램 #디저트 #디저트스타그램 #취미 ⠀ ⠀ chocorollcake chocoroll rollcake cooking bakery baking bakingstagram food foodpond foodloverheaven1 dessert dessertpic dessertgrammers


10💬Normal

Preparamos tu pedido como lo desees, a partir de media docena. bombasdonasrellenaschocoroll Haz tu pedido 📲 +529711648262


0💬Normal

Los ingredientes estrella 😍⭐ ¿Qué ingredientes hacen tu crepa perfecta? Visitanos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

Quien quiere?? chocoreta oreo chocoroll


0💬Normal

Weekend jangan lupa mampir ke goelasemoet ya! Pisang bolen dan peuyeum bolennya memang TOP banget👌👌👌👌👌 . Yang mau order bisa Wa ke 087822034245 /available did Grabfood dan Gofood . heaveninabox goelasemoet oleholehbandung khasindonesia khasbandung kulinerbandung bandungjuara bandungshopping pisangbolen peuyeumbolen peuyeumkeju peuyeumcoklat pisangkeju pisangcoklat mochijepang mochibandung browniesbandung brownies onbitjoek cheeseroll chocoroll bolujadul bolumoka kuekering kuekeringbandung kastengelsbandung


1💬Normal

Yuk beli makuta cheese roll! Bisa titip beli di kita, Untuk oleh-oleh bisa banget 🤤 Bisa titip beli oleh-oleh Bandung yang lain juga yah 😊 ✨Pengiriman H+1 setelah pembayaran Order ke WA : +6281223615105 atau click link di bio ya 👆 chocoroll chocorollcake chocorollmakuta oleholehbandung jastipoleholehbandung jastipbandung jastipbandungmakuta jastipkartikasari jastippillowcake jastipbatagorkingsley jastipprimarasa jastipprimarasabandung jastipbolususulembang jastipbelahdoeren


22💬Normal

Yuk beli makuta red Velvet roll! Bisa titip beli di kita, Untuk oleh-oleh bisa banget 🤤 Bisa titip beli oleh-oleh Bandung yang lain juga yah 😊 ✨Pengiriman H+1 setelah pembayaran Order ke WA : +6281223615105 atau click link di bio ya 👆 chocoroll chocorollcake chocorollmakuta oleholehbandung jastipoleholehbandung jastipbandung jastipbandungmakuta jastipkartikasari jastippillowcake jastipbatagorkingsley jastipprimarasa jastipprimarasabandung jastipbolususulembang jastipbelahdoeren


10💬Normal

Yuk beli makuta choco roll! Bisa titip beli di kita, Untuk oleh-oleh bisa banget 🤤 Bisa titip beli oleh-oleh Bandung yang lain juga yah 😊 ✨Pengiriman H+1 setelah pembayaran Order ke WA : +6281223615105 atau click link di bio ya 👆 chocoroll chocorollcake chocorollmakuta oleholehbandung jastipoleholehbandung jastipbandung jastipbandungmakuta jastipkartikasari jastippillowcake jastipbatagorkingsley jastipprimarasa jastipprimarasabandung jastipbolususulembang jastipbelahdoeren


11💬Normal

Orang bilang ngeteh / ngopi asik sambil makan roti... . . . Berhubung lagi males minum teh/kopi aku makan roti dari ocake.id , aku nyobain 4 varian nya mereka yaitu : Roti sobek beef mayo, Roti sobek ham keju, Picnic roll ayam besar, Choco roll rhum. . . Semua varian mereka menurut aku cake nya lembut dan topping nya begitu banjir. Favorit aku ada dua disini, aku suka picnic roll ayam besar (topping nya melimpah cincangan daging, sosis, telor, dan keju) serta aku juga suka roti sobek beef mayo. Yang banjir akan beef dan juga mayo nya... . . 📍ocake.id Order via line: zog7465h wa 0812 2688 5206 Harga : Picnic roll ayam besar (130k) , Choco roll besar (100k), Roti sobek ham beef keju (65k), Roti sobek beef mayo (65k). Halal . . ocake nikmatduniawi ommakanom wowculinary cake bake cooking pastry rollcake rotisobek ngopi ngeteh semarang beef ham keju makan mukbang baked baking rhum choco chocoroll sosis daging beefmayo beefcheese


57💬Normal

아이스 롤 뜨겁고 진한 커피랑 궁합이 좋아요 #롤케익 #초코롤 #홈카페 dessert chocoroll cake


0💬Normal

A month of chunkiness. 😍😂 eikomarygrace babymichelin chocoroll


1💬Normal

Tenemos las mejores crepas de Chihuahua! Ven y pruebalas! Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

Flourless choco roll with raspberry whip 😋.. gluten free, sugarfree, keto and yummy dessert 😍princegeorgebc hypg lovepg takeonpg keto ketodieta lowcarb lowcarbczech glutenfree sugarfree dessert chocoroll


0💬Normal

Algo frío para disfrutar del martes! Café en las rocas o Matcha 💚 Tu decides! Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

Algo saladito para iniciar la semana 😉 😍 Ven por tus crepas! Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

Roulé choco bueno pour une soirée entre filles kinder kinderbueno chocolate roul chocoroll homemade delicious share girls party greedy


6💬Normal

New...New...New...😍😍 Open order yaaa...😘😘 Order by wa 087821898368 chuikaoso chocoroll freshfruitcake


0💬Normal

Freeze yourself with the coolest shakes in the city from Frozen Bottle. We are here to shake up your taste buds! 😘😍 . Pic credits:gokulnair.nair . FrozenBottle Shakes Milkshakes servingmemories keepshaking dessertschocolateicecreamchocochipschocorollcakeflavouringdeliciousmeltedchocolateinstafeedinstafunbloggerfoodphotographyfoodbloggerslifestylefoodgasmfoodoholic frozenbottle visit❤️


1💬Normal

Freeze yourself with the coolest shakes in the city from Frozen Bottle. We are here to shake up your taste buds! 😘😍 . Pic credits:gokulnair.nair . FrozenBottle Shakes Milkshakes servingmemories keepshaking dessertschocolateicecreamchocochipschocorollcakeflavouringdeliciousmeltedchocolateinstafeedinstafunbloggerfoodphotographyfoodbloggerslifestylefoodgasmfoodoholic frozenbottle visit❤️


0💬Normal

Al Viernes siempre le cae bien una rica Crepa 😉❤️ Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

chocoroll cactuscafe


0💬Normal

Buat yg ga suka keju.. Ada New variant lohhh.. Choco roll.. Baru coba ngetes varian isian coklat.. Cuma 2 biji 🙈 langsung jepret diatas loyang krn buru2 😅🤣🤣🤣 chocoroll pastry homemade terimapesenan openPO yummysnack


2💬Normal

Que rica es la cajeta! 😍❤️ ¿Verdad? Ven por una deliciosa crepa! Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

Indulge in this Fantastik chocolaty treat and bring a sweeter note to your Festive celebration ThisStikIsFantastik CandymanFantastik Chocoroll Stick navratritimes


6💬Normal

👑WHITEBOY👑 ready for the beautiful ladies DM bigdawgsbulldogss for more details! This boy is a full package at only 10 months old if you guys want to see him in person let me know thanks 🙏🏼 . . whiteboy lilactrimerle englishbulldog stud topquality chocoroll bigdawgsbilldogss merle bulldogs bulldogsworldwide losangeles cali


9💬Normal

Chocolate Cherry Roll 🍫🍒 perfect for cherry and chocolate lovers! Chocolate sponge rolled with cherry compote, chocolate chantilly and cherries😍


3💬Normal

Frappe Magnum ¿Quien dijo Yo? 🙋🏻‍♀️🙋‍♂️ Ven por el tuyo! Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz, Plaza Diamante📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas magnum


1💬Normal

Yuukk,,yang suka nyemil 😁 Monggo di order !!! Harga Murmer dan soal rasa gak kalah enak koq 😋 Berminat bisa chat ya 🙏 bolenpisangcoklatkeju bolentape cheseeroll chocoroll


0💬Normal

samlip BT21 CHOCOROLL シールはRJ #💜


0💬Normal

رول نان ناتلا و فندق😍😉😋خوب من وقت کردم دستورشو بزارم🤗🤗🌻🌻مرسی که صبر می کنین همیشه💕💕💕من و خانواده ام که عاشقش هستیم بعید می دونم شما امتحان کنید خوشتون نیاد😋 مواد لازم: شیر: ۲۶۰ میلی لیتر شکر: ۲ قاشق سوپخوری( اگر شکر قهوه ای استفاده می کنید ۳ قاشق بریزید) مایه خمیر ترش: ۱ قاشق سوپخوری نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری تخم مرغ: ۱ عدد روغن مایع: به میزان لازم (که خمیر به دست نچسبد) پودر کاکائو : ۳ قاشق سوپخوری آرد سفید : ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم(الک شده) ناتلا: ۳۰۰ گرم (اگر ندارید شکلات صبحانه یا شکلات آب شده جایگزین کنید) فندق بوداده: ۳۰ گرم، کوبیده دارچین: ۱ قاشق چایخوری زرده تخم مرغ : ۱ عدد طرز تهیه: در ظرفی ۲۵۰ میلی لیتر شیر را با شکر و مایه خمیر ترش مخلوط کرده روی ظرف را با سلیفون پوشانده و یک ربع ساعت در دمای محیط قرار دهید تا مایه خمیر عمل کند.سپس در ظرفی نمک و تخم مرغ را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شودو بعد آن را به همراه کمی روغن مایع (حدودا ۱/۴ لیوان) و پودر کاکائو به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید. بعد آرد را به تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و با دست به خوبی ورز دهید و تا خمیر نرم و لطیفی درست شود. باید در حین ورز دادن اگر به دست می چسبد به آن خیلی کم روغن اصافه کنید و ورز دهید تا وقتی که دیگر نچسبد. بعد کاسه بزرگی را چرب کنید و خمیر را در آن قرار داده به مدت یک شب یا ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر پف کند. بعد از یخچال در بیاورید و باز کمی ورز داده روی سطح صاف پهن کنید تا حدی که قطرش ۳ میلی متر باشد و به شکل مستطیل در بیاورید و روی کل خمیر با قاشق ناتلا بمالید و روی شکلات ، فندق و پودر دارچین بریزید. حالا خمیر را رول کنید و با چاقو برش دهید و کف ظرف نسوز مخصوص فر که از قبل چرب کرده اید بچینید. فر را در دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید. بقیه شیر را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و با قلم مو روی رول ها بمالید و ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم قرار دهید تا رول ها بپزند. در صورت تمایل می توانید در حین سرو رویشان کمی سیروپ فندق بدهید یا قبل از پخت رویشان کمی شکر دانه درشت بپاشید. نوش جان🧡🧡🧡 #رول_نوتلا #رول_شکلاتی #شیرینی_خونگی #شیرینی #شیرینی_پزی #شیرینی_خانگی #شکلاتی chocolate chocolatecake chocolateroll chocolatey chocoroll negarrs_kitchen


13💬Normal

Live every moment like it's your last chance to eat chocolate 🖤❤🖤❤ wanteverything02 chocoswamp chocolate chocoswamp chocoroll icecream


4💬Normal

Siapa hayooo yg mau ikut PO cinroll atau chocoroll utk hr rabu tgl 2 okt ini cuss DM/Japri ya pemirsahh 💜 • • • cinroll cinrollbekasi cinnamonrolls cinnamonrollbekasi chocoroll wiskulbekasi kulinerbekasi roti cinnamonrollcreamcheese


2💬Normal

Termina la semana con algo dulce y delicioso ❤️ Ven por tu crepa favorita a crepasdolviits 😉 Nos ubicamos en Periférico de la Juventud y Ortiz Mena, Plaza Diamante 📍 cuu crepes cafe postre dondeir creperia nutella malteadas capuccino capuchino chocoroll cajeta fresas chocolate crepas lechera nuez crepassaladas bqq affogato mazapan parmesano jamonserrano ranch lechera quesophiladelphia canela banana chai frappe malteadas matcha


0💬Normal

Yuk beli bolen bandung! Ada 3 varians rasa : - chocolate - chocomaltine - keju Bisa titip beli di kita, Untuk oleh-oleh bisa banget 🤤 Bisa titip beli oleh-oleh Bandung yang lain juga yah 😊 ✨Pengiriman H+1 setelah pembayaran Order ke WA : +6281223615105 atau click link di bio ya 👆 chocoroll chocorollcake chocorollmakuta oleholehbandung jastipoleholehbandung jastipbandung jastipbandungmakuta jastipkartikasari jastippillowcake jastipbatagorkingsley jastipprimarasa jastipprimarasabandung jastipbolususulembang jastipbelahdoeren


29💬Normal

Yuk beli bolen bandung! Ada 3 varians rasa : - chocolate - chocomaltine - keju Bisa titip beli di kita, Untuk oleh-oleh bisa banget 🤤 Bisa titip beli oleh-oleh Bandung yang lain juga yah 😊 ✨Pengiriman H+1 setelah pembayaran Order ke WA : +6281223615105 atau click link di bio ya 👆 chocoroll chocorollcake chocorollmakuta oleholehbandung jastipoleholehbandung jastipbandung jastipbandungmakuta jastipkartikasari jastippillowcake jastipbatagorkingsley jastipprimarasa jastipprimarasabandung jastipbolususulembang jastipbelahdoeren


11💬Normal

Yuk beli bolen bandung! Ada 3 varians rasa : - chocolate - chocomaltine - keju Bisa titip beli di kita, Untuk oleh-oleh bisa banget 🤤 Bisa titip beli oleh-oleh Bandung yang lain juga yah 😊 ✨Pengiriman H+1 setelah pembayaran Order ke WA : +6281223615105 atau click link di bio ya 👆 chocoroll chocorollcake chocorollmakuta oleholehbandung jastipoleholehbandung jastipbandung jastipbandungmakuta jastipkartikasari jastippillowcake jastipbatagorkingsley jastipprimarasa jastipprimarasabandung jastipbolususulembang jastipbelahdoeren


5💬Normal


Next Page

#dinner - #recipes - #food - #keto

counter