#cookingathome

Pizza pt. 2.


1💬Normal

ചുമ്മാ ഇരിക്കുമ്പോ പായസം കുടിക്കാൻ തോന്നുന്നത് ഒരു തെറ്റല്ലല്ലല്ലല്ലോ.....😁 . . ഈ അടപ്രഥമന്റെ തിരക്കഥ,സംവിധാനം, നിർമ്മാണം - ഞ്യാൻ 😎 ആത്മപ്രശംസ ആത്മഹത്യയെക്കാൾ മോശമാണ്... എന്നാലും... കാണാൻ ഒരു ലുക്ക് ഇല്ലാന്നെ ഉള്ളു സത്യായിട്ടും നല്ല ടേസ്റ്റ് ഉണ്ടായിരുന്നു 😋😋😋😋 . . Follow the_epicure_malayali Follow the_epicure_malayali Follow the_epicure_malayali . . . the_epicure_malayali cookingathome cookingdairies kerala payasam keralafoodie keralafood foodpics foods foodbloggers foodbloggers foodblogfeed foodlover foodindia foodstagram foodporn foodies foodies foodlovers foodoftheday foodphoto foodphotography foodblogger foodgram instafood dessert


1💬Normal

My Spanish Omelette 😋 Three simple ingredients: potato, onion, egg spanishomelette cookingathome simplefood


1💬Normal

Whatever you planned for this coming week I hope you succeed and you crush your goals! I’m doing zero carb week with and I’m so excited to reset after all the extra carbs/alcohol I’ve had this past weekend. If you’re struggling don’t give up! No one is perfect and we’ve all been through the same. Take it back to the basics, drink your water, drink your electrolytes and stay positive. One thing I learned about my journey is that it’s not always about the scale. Celebrate all your non-scale victories they’re just as awesome as you losing weight. Here’s to an awesome week 🥂 . Visit my keto's house 🌿 ketofornewbie 🌿 to regain your weight loss motivation! . 🍁 ketofornewbie have a good day! my friend! . credit: cindy_on_keto


1💬Normal

I never eat fast food. But that doesn’t mean that I don’t have cravings. Eat your heart out McDonalds! Bacon, Egg & Cheese “Mock”biscuit: bacon friedegg cheddar cheese tatertots biscuit breakfast notfastfood cravings comfortfood eatlikeyoumeanit homechef cookingathome food foodie foodstagram instafood foodporn nom yum getinmybelly fatkidwantsout drool!


0💬Normal

Pumpkin Ice Cream! QOTD: what’s the most discreet murder weapon? We’re asking for a friend 😁


4💬Normal

Se ainda não sabe o que fazer para o jantar e prefere algo leve e rápido, que tal esta bruschetta de tomate e manjericão? Acompanhe com uma sopa ou uma salada para uma versão mais completa. Link da receita na bio! 🍅 🍞 🍷 . . . . . . food foodporn foodie instafood foodphotography foodblogger instagood healthyfood foodlover delicious cooking foodstagram healthy yummy recipes recipeoftheday cookingathome


1💬Normal

* HOT ALERT * Cooking a tomahawk steak is not so hard after all with the help of our app :P . . . . . . . . . cookingathome sauce bbqsauce grilledchicken chickendinner bbqnation fire thofjuly restaurant lunch barbeque steak delicious dinner bbqlife churrasco ribs foodstagram mymeatstick tomahawksteak


0💬Normal

Starting my day off with baysmuffins topped with smashed 🥑, Canadian 🥓, and poached 🥚 My fave! cooking cookingathome eatinghealthier myorangekitchen orangekitchen ilovebreakfast


0💬Normal

Kalbi at home is the best ... so I can gnaw on the bones with no shame 😅😆🥩


2💬Normal

Yes, I need a bigger serving dish! 😅🤓 Pan fried seabream fillets 🐟 griddled avocado #🥑 watercress 🌿 #🍋 #🌶 myplaterunnethover 🤪🌈 . . . hkeats recipeoftheday myallrecipes foodpics foodoftheday foodphotography instagramfood foodinstagram foodpic instafoodie instafood instaeat feed52 f52grams cookingathome homecook homecooked homecooking


0💬Normal

Знакомлю коллег с нашим десертом торт "Наполеон". Никогда не задумывались как так вышло, Наполеон на нас войной, сжёг Москву, а мы в его честь тортик пекём 🤔 Рецепт нашла в Ютубе . Канал готовим вкусно. #мадянакухне☕🍽️🍛 cookingwithmadya cookingathome dessert


0💬Normal

Delicious dinner from ww.uk ‘Flavours’ cook book - prawn, chilli & tomato linguine. My portion was 1️⃣1️⃣SP 🦐🌶🍅 dinner wwflex weightlossjourney wwfreestyle mywwkitchen mywwjourney wwuk weightlossmotivation healthyfood healthyeating pasta pescatarian wellnessthatworks weightwatchers slimmingworld cookingathome eatingin wwonline


1💬Normal

Huomiseks tehty pellillinen maailman parasta pitsaa, saan ihanan ystävän istumaan iltaa piiiitkästä aikaa! 😍😋 . pizza pizzatime pizzagram homemadepizza bestpizza cookingathome foodstagram foodlover instafood ilovecooking homecooking kotikokki pitsa maailmanparaspizza thursday torstai goodday happyday


11💬Normal

I definitely don't travel light! Here is a glimpse into a sampling of the props that I hauled across the border for use during our last cookbook photoshoot. Countless hours have been spent planning shoots, packing props, and editing recipes, but I am now starting to see the fruits of my labor! All of this hard work is paying off and that is truly such a rewarding experience. Thank you all for your continued patience and support through this adventure! More details about the new cookbook coming soon... ⁣ ⁣ ⁣ behindthescenes lowcarb janveaskitchen lowcarbrecipes healthycooking easyeats lowcarbfood healthyrecipes healthylifestyle cookingathome janveasrecipes


0💬Normal

DID YOU SIGN UP YET? I DID!! Tuesday, September 24th at 6:00 pm the one and only bobbyflay will be at wsmosaic for a book signing. Sign up is easy - just go to Williams Sonoma.com or Eventbrite and get your tickets. Your ticket includes a copy of “Bobby at Home” and book signing. Don’t delay! Call us at 703-280-5180 with any questions. See you Tuesday!


1💬Normal

**LATEPOST** . kira2 beberapa hari lalu lah, si koko nonton youtube and then dia mau coba bikin tomato 🍅🍅🍅 sauce by himself. . 🍅🍅🍅🍅 . Jeng jeng.... Here it is.. . Walopun agak riweuh ya nama nya anak-anak, as long as they were happy. 🤗🤗 . . davinreinhart tomatosauce saostomat cooking cookingathome kiddochef


0💬Normal

Sweet potato lentil stew. With carrots. Onion. Garlic. Cilantro. Mushrooms. Diced tomato. And homemade garlic rosemary flatbread. Topped with avocado. vegan veganfood veganfoodshare yummy veganaf veganlove happyvegan homemade cookingathome colorfulfood vegandinner dinnertime plantbased plantbasedfood vegetables alwaysinthekitchen breadmaking pomeranian dogsofinstagram mylittlebuddy


1💬Normal

喬村炸雞🍗 #韓國 #炸雞 #韓式炸雞 hkfoodie#香港美食 hkfoodblog #飲食日記 #烹餁#自己煮 hkfoodieblogger#followforfollowback #家常菜#吃貨人生# 晚餐cookingathome likeforlikes #料理cookingram #西式 #人生 #喬村炸雞 #喬村


0💬Normal

Burger night - the healthy version Turkey burger, fried onion and portobello mushroom and to top it all- ☀️ side up! yummi food home cookingathome best yummydelicious foodbloggeritaliani


2💬Normal

Fall cooking with wild mushrooms. Butter makes it better. And shiso to finish. fall mushrooms butter shiso


1💬Normal

รีวิวฝีมือลูกค้าซะหน่อย☺️❤️ . ลูกค้าร้านนี้ทำข้าวซอยเก่งกันจริงๆ ส่งรูปมายั่วแม่ค้า เห็นแล้วอยากจะขอทานด้วยสักชาม อิอิ . สั่งรอบแรกไม่เป็นไร รอบต่อไปเส้นต้องกรอบ จ้าาา 55555 😁👌🏻 . ขอบคุณที่อุดหนุนนะคะ ชื่นใจที่สุดเลย 🥰 . สั่งเลย รับรองว่าจะติดใจ💕 Line:khaosoicafe . khaosoi khaosoicafe #ข้าวซอย #ข้าวซอยคาเฟ่ #น้ำพริกข้าวซอย #ข้าวซอยเชียงใหม่ #น้ำพริก #อาหารเหนือ #ทำอาหาร #อร่อยบอกต่อ #ของดีบอกต่อ #ทำกินเอง homecooking cookingathome #อร่อย #รีวิวอาหาร #ของดีเซเว่น


0💬Normal

* スーパーで買ったマグロとサーモンとアボカド切って たれ作ってご飯に盛るだけ、簡単☺️ かぼちゃの煮物は昨日つくって余った分🌟 * *まぐろサーモンアボカド丼 *かぼちゃの煮物 *自家製ゴマドレッシング *トマトとレタスのサラダ * #カフェ#おうちカフェ #今日のごはん#まぐろアボカド丼 salmonavocadotuna japanesefoods vegitabledinner yummyfoodcafefresheatdelicioustastyyummyfoodhomemadecookinstacooking cookingram foodstagram cookingathome cookingbyme


1💬Normal

Quest'anno abbiamo trovato tantissimi funghi e abbiamo deciso di abbinarli a degli ottimi gnocchi al burro e spinaci! 😋😋😋 🍀 🍀 🍀 Scopri la ricetta in BIO su burroprealpi Scopri la ricetta sul SITO www.burroprealpi.it/ricette 🍀 🍀 🍀 prealpi burroprealpi ricette gnocchi spinaci funghi ricetteitaliane cucina sweet torte fattoincasaepiubuono delicious foodoftheday food yum foodlover fattoamanoconamore cucinareperpassione foodpost foodaddict ricettefacili segretincucina solocosebuone ricetteveloci gnammy cookinglife cookingathome


2💬Normal

Why not try this famous Filipino stew with thick peanut 🥜🥜 sauce at home with your Instant Pot? 🤔🤔😍😍 💕 Instant Pot Kare-Kare by themomshifthustle 💕 http://themomshifthustle.com/instant-pot-kare-kare/ . . . Ingredients: 3.5 lbs. beef oxtail 2 lbs. beef neck bone 8 cups water 4 blocks beef bouillon 1/2 onion sliced 1 package long beans 1 package baby bok choy 2 tsp. shrimp paste aka Bagoong ~To Prepare Soup~ 1-1/2 cup smooth peanut butter 2 packs Mama Cita kare-kare mix 1 cup hot water 💕 Directions: 1. Turn on Instant Pot to SAUTE and heat up oil. 2. Brown meat in batches and remove from heat. 3. Brown onions. Add a little bit of oil. 4. Deglaze bottom of pot by adding a little of the water; about a cup or two. Using a wooden spoon, scrape bottom of pot lifting off the good bits. 5. Return browned meat to the pot and add rest of the water. Add bouillon cubes. Water should just barely cover the meat. 6. Close lid and vent to SEAL. Set Instant to MEAT/STEW 30 minutes. Once done, let pot natural pressure release (NPR) for 20 minutes and then, turn knob to quick release (QR). As it NPR’s the pot display will say “L-number”. For example, if it says “L10,” that means 10 mins have lapsed. 7. While meat is cooking, wash and prepare the long beans and bok choy. Blanch veggies in hot water to cook them. 8. Prepare the peanut butter soup mixture. In a heat-resistant mixing bowl, combine peanut butter, hot water, and Mama Cita packages. It will still be semi-solid (but don’t worry because it will dilute soon.) 9. After you NPR the vent, open lid and remove excess fat using a fat skimming ladle. Also, remove 3 cups of the water from the Instant Pot. Turn pot off. 10. Mix in prepared peanut butter soup mixture in the pot. Thicken with more peanut butter if necessary. 11. Add 2 tsp. shrimp paste to the pot and mix. 12. Add cooked veggies to the pot and meal is done. Serve over fresh Jasmine rice. 💕 📷 Snap and share your creations to be featured on our page. --------------------------------------------- Follow 👉 kindsaydotcom for more Instant Pot recipe Tag 👉 winkindsay kindsaydotcom


1💬Normal

Amante y fanático de elaborar kimchi , poder ver como ocurre una fermentación con productos tan simples y tan nobles es maravilloso , poder oler el aroma que desprende en su procesa que se apodera del lugar. fermentos foodieargentina foodiesperu cookingathome cheflifestyle breakfast peruviancousine papeando


0💬Normal

There are certain spices that are essential for every kitchen: basil, oregano, bay leaves, nutmeg, cinnamon, salt and pepper, for example. Some cooks go even further by adding things like ginger, allspice, or even caraway, depending on their personal culinary style. These are all good. In fact, they are essential to good cooking. But at MorningStar Kitchen, we understand there is a big difference between being a good cook and being a Home Chef. One of those differences can be found in the pantry, right alongside all of those essential spices. Accomplished Home Chefs also require a selection of SEASONINGS to complete their pantry. Those include things like many of the blends we offer in our Marketplace. Blends like our Mediterranean Kitchen for classic Italian and Greek recipes; Bravo! for perfect chili and tacos; Heartland for pot roasts, meat loafs, and more; and Fowlers Poultry Blend for perfect chicken, stock, and soup every time; Texas Roadhouse for great barbecue flavor. No matter what a Home Chef's personal culinary style may be, blends like these make their work easier, by creating consistent, reliable, balanced, and satisfying flavor in every recipe, every time! https://www.morningstarkitchen.com/products seasoning spices homechef spicemaster cookingathome cookingathomeisfun learningtocook newlywedcooks simplyrecipes pantryessentials inthekitchen wellseasoned tasteofhome cookitright foodiesofig chicagofoodauthority shepherd_bobbi buzzfeedfood chicagofoodie midwestfoodie detroitfoodie bostonfoodies tampafoodie dallasfoodie houstonfoodies phoenixfoodie seattlefoodie recipes


0💬Normal

Superfast weeknight meal thanks to costco! Roasted parmesan garlic broccoli and salmon with olives and capers over quinoa. Done in 30 minutes! . . . . . . roastedbroccoli salmonfillet olives capers fastdinner weeknightdinner weeknightmeals cookingathome eatingin homemade homecooked foodiesofinstagram foodiesathome food hungry thankyoucostco iloveyoucostco


0💬Normal

instafam we are hoping you’re all having a great week! We can’t believe it’s already second half of September! 🙀 Here’s another shot of our beautiful, chef-inspired pedini_usa kitchen over at 372ninthjc . Make sure to check out our previous posts for more angles of this remarkable kitchen. . . . . . . kitchendesign chefskitchen cookingathome amartmentkitchen kitchendesigner jerseycitynj transitionalkitchen contemporarykitchen modernhomes modernapartment interiordecor cookbook interiordesigninspo modernkitchens beautifulkitchen cookinggram kitchenappliances italiancabinets kitchendesignideas modernarchitecture contemporaryarchitecture multiunit condo libertystatepark newhome designtrends


0💬Normal

👗Любите підгледіти в шпаринку?🕵️ З ким не буває)) 👗Трішки привідкрию🗝️ завісу. 🧐 Буде мі-мі, як мило😍,няшно, няшно 😉 👗Дівчача краса💋 👗Обіцяю: сьогодні спамити НЕ буду📵 Вже завтра почну..Можливо😉


1💬Normal


1💬Normal


1💬Normal

Martha Stewart’s 15-minute white bean soup & focaccia w olives and rosemary. Bring on Autumn & her comfort foods. 🍁


1💬Normal

Maunya bikin roti buat sarapan besok pagi , sebagian buat roti sisir sebagian buat roti sobek isi soklat dan sebagian kosongan topping permesan buat baby Alit ... ternyata , roti sisirnya sudah habis pas baru mateng 😛😅 ... rencana sisanya buat sarapan besok tapi tadi anak-anak jam 7 diajak temen-temennya main basket di lapangan dekat rumah dan pulangnya capek plus lapar lagee 😛 ... akhirnya jatah buat besok diembat juga 😅😂😂😂 Besok mamanya yg bingung lagi mau bikin apa buat sarapan 😛 roti rotimanis bread sweetbread homemadebread homemade homemadefood homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


0💬Normal

Beberapa hari banyak tamu , bingung mau dibuatin camilan apa , anak-anak minta ngemil roti ... kemarin bikin 500gr terigu habis gak sampe 30mnt 😛😁 Hari ini ngeroti lagi , sekalian buat bekal perjalanan tante yang mau balik ke Bali ... buat tante isi coklat , buat anak-anak topping sosis permesan sm mozarela 😉😎 Oven belum dingin , rotinya sudah habis 😂😂😂 bread sweetbread roti rotimanis.homemade homemadebread homemadefood homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


4💬Normal

Roti lagi roti lageee 😁 Anak-anak tuh paling suka sarapan model ala londo gini 😛 ... beda jauh sama selera mamanya yang lebih suka ala ndeso 🤣🤣🤣 Kemarin bikin roti , sebagian buat roti sobek sebagian buat roti topping smoked chicken permesan mayo ... lumayan jadi 8 roti hehehe. Dari kemarin penuh perjuangan nyembunyiin nich roti biar gak ikutan habis buat temen nonton bola , soalnya males kalau pagi-pagi disuruh ngeroti saat liburan pingin mbangkong alias molor alias bangun agak siangan 😂😂😂 Ini favoritnya si sulung sarapan pake roti ditemani sup dan dada ayam goreng ... mumpung lagi mudik , dipuas-puasin request masak ini itu sm mamanya 😊 rotimanis rotikapal bread sweetbread homemade homemadefood homemadebread homecooking masakannyadekendria cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


4💬Normal

Lagi musim piala dunia , tiap hari ada pertandingan bola , pas liburan juga 😛 ... stok camilan kudu ada karena semua suka ngemil 😄 Bikin roti bantal ato roti sobek aja , bikinnya gampang karena gak usah dibentuk macem-macem hehehe Babi Alit doyan banget yang rasa soklat , sampe nangis waktu mau ambil dijailin rotinya dimakan sama mas Madenya 😂😂😂 rotimanis rotisobek bread sweetbread homemade homemadebread homemadefood homecooking masakannyadekendria cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


9💬Normal

Kemarin malam ngeroti , kebetulan ada pisang raja lungsuran banten Kuningan , kebetulan ini kesukaanku dari kecil karena bapak/ibu sering beli di Fran's Bakery Gubeng , miss you bapak 😓😗 Selain isi pisang keju , juga ada isi sosis kesukaan suami dan anak-anak 😉 ... tapiiii yg isi sosis tinggal 4 doang karena tadi malam sudah dicomoti 4 sekawan 😛 ... biasalah kalau liburan jam tidur jadi berubah , tidur menjelang saur bangun menjelang siang kwkwkwk ... mamanya tetep donk kudu bangun duluan meski tidurnya juga malam 😛😅😎 bread roti rotipisangkeju rotimanis homemade homemadefood homemadebread homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


3💬Normal

Edisi ngabisin stok putih telur 😁 Kali ini hasilnya puas , rasa - tekstur dan baunya enak , hampir sama kayak cake yang pake kuning telur 😉 ... bikin dengan rasa kopi coklat , haruuumnya sampe serumah , sampe siNyo sekali makan habis 4 potong 😅 cakeputihtelur homemade homemadefood homebaking homecooking masakannyadekendria cookingathome bakingathome bakingbykadek


3💬Normal

Me time ala mas Made iswaraya22 😊 ... push sore sambil ndengeri lagu hip hop ato rap sambil nunggui kopinya hangat siap buat di minum 😊 chiffoncake chocolatechiffoncake homemade homemadefood homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek snack snacking


0💬Normal

Memanfaatkan sisa putih telur yg sudah menumpuk di kulkas , bosen kalau dikukus melulu buat campuran oseng-oseng 😁 Nyoba otak atik resep lama , lumayan enak buat ukuran cake putih telur ... cm ntar kalau bikin lagi pasta vanilanya ditambahin biar bener2 gak ada bau telurnya ... maklum hidungku peka banget kalau sama bau 😅 ... kalau rasa dan tekstur sudah OK menurutku , soalnya gimana2 cm pk putih telur doang 😁 Marmer Cake ( putih telur) Bahan l 380 gr putih telur 140 gr gula pasir (ato sesuai selera) 1/2 sdt cream of tar-tar ato bisa diganti 1sdt air jeruk lemon/nipis 1 sdt emulsifier ,saya pake SP 1/4 sdt garam , tp kalau pake salted butter bisa diskip Bahan ll 185 gr terigu segitiga ato kunci 40 gr maizena Bahan lll 150 gr butter , cairkan 1-1 1/2 sdt pasta vanila 1 sdm coklat bubuk Caranya : 1. Ayak bahan ll , sisihkan. 2. Kocok/mixer putel - cream of tartar - SP - garam sampe berbusa ... lalu masukan gulpas secara bertahap , kocok sampe kental mengkilap. 3. Turunkan kecepatan , lalu masukan bahan ll , kocok/mixer sampe rata ... lalu matikan mixer. 4. Masukan butter cair secara bertahap sambil diaduk dgn metode balik dgn spatula ... kemudian masukan pasta vanila , aduk rata ... bagi adonan jadi 2 , satu putih dan satunya beri coklat bubuk lalu aduk rata. 5. Panaskan oven , olesi loyang dgn mentega dan taburi dgn sedikit tepung ... lalu masukan adonan secara bergantian (selang-seling) sampe habis ... lalu oven kurleb 35-40mnt ato tergantung oven masing-masing 😉 cakeputihtelur cake homemade homemadefood homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


4💬Normal

Krucils ini gak ada bosen-bosennya sama roti , mamanya yang bosen bikin 😛😅 Dapat bisikan resep roti dari temen baik dan sudah seperti kakak juga , padahal baru 1x ketemu 😘 ... terima kasih mbak canteek sudah berkenan share resep rahasianya meski tanpa diminta , sukses terus yaa 😍😗 Rotinya lebih lembut , moist dan seratnya bagus ... dan pasti empuuuk 😊 bread sweetbread homemadebread homemade homemadefood homebaking homecooking rotimanis rotimanishomemade cookingathome bakingathome bakingbykadek


0💬Normal

Roti isi smoked chicken cheese mayo paporit krucils 😊 bread sweetbread homemadebread homemade homecooking homebaking rotimanis homemadefood cookingathome bakingathome bakingbykadek


0💬Normal

Hasil baking mas Made iswaraya22 😍😘 Lagi kumat rajinnya , belum seminggu sudah 2x bikin brownies 😛 😅 brownies fudgybrownies chocolate chocochips homemade homemadefood homebaking homecooking cookingathome bakingathome bakingbykadek


2💬Normal

Sore ini ngupi syantek nya ditemeni brownies buatan mas Made iswaraya22 😊 Makaciih yaa lee , browniesnya uenak , renyah almond dan chocochips pas , manisnya juga pas 😘 brownies fudgybrownies chocolate chocochip homemade homemadefood homecooking homebaking baking cookingathome bakingathome bakingbykadek


1💬Normal

Ti Rotiiii 😊 Mumpung ada waktu senggang , bikin roti bentuk kepang , kebetulan sdh lama gak ngepang-ngepang adonan 😂😂😂 Tetep pake isi sosis sesuai kesukaan mas suami dan krucils kalau bikin roti yang mungil-mungil begini soalnya isinya lebih gede alias lebih berat dari adonannya , serasa makan sosis isi roti 😛😂😂😂 bread bakery sweetbread homemade homemadefood homecooking baking homadebread cookingathome bakingathome bakingbykadek


10💬Normal

Setelah libur seminggu , waktunya kembali ke sekolah , kembali bangun pagi buat nyiapin sarapan dll ... soalnya kalau libur , anak-anak sarapannya lebih sering bikin sendiri 😁 Request siNyo , pingin sarapan sama roti isi smoked chicken cheese mayo ... mumpung ada tepung komachi dan ada anak lanang yg bisa disuruh nguleni adonan , maklum mamanya sdh tuwir capek nggendongi baby Alit kesana kemari 😂😂😂 Roti isi smoked chicken cheese mayo 6 lembar smoked chicken , potong kotak kecil 50 gr keju cheddar , parut 3 sdm mayonaise Sedikit merica Campur semua bahan isi , lalu sisihkan 250 gr tepung komachi 65 gr gula pasir 1 sachet dancow full cream 1 sdt fermipan 2 kuning telur + susu cair (ultra plain) = 160-180ml 30 gr butter Sejumput garam Caranya : Campur tepung , fermipan , gula dan susu bubuk , lalu aduk rata . Masukan campuran kuning telur dan susu cair sedikit2 sambil diuleni sampe setengah kalis ... lalu masukan butter dan garam , uleni sampe kalis elastis , istirahatkan kurleb 1jam ato sampe adonan mengembang 2x. Kempiskan adonan , timbang sesuai selera lalu bulatkan dan diamkan 10mnt ... kemudian beri isi dan diamkan 30-45mnt ato sampe mengembang. Panaskan oven kurleb 10mnt , sambil nunggu oven panas , olesi roti dgn susu cair ... lalu panggang kurleb 15mnt ato tergantung oven masing2 ... sesaat setelah keluar dari oven , olesi dengan butter/margarin biar harum dan tahan lembutnya ... bila sdh dingin , simpan dlm wadah tertutup. bread smokedchicken cheese homemade homemadebread homemadefood homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


0💬Normal

Anak lanang minta di buatkan spiku kemari lagi 😊 ... katanya yang kemarin blm puas makannya 😛😅😂 Jadi inget alm. Bapak yang suka sekali sama spiku kenari , kemarin disempatkan maturan kue ini buat beliau , miss you Bapak 😘 spiku spikukenari homemade homemadespikukenari homemadefood homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


3💬Normal

Camilan buat temen belajar anak lanang yg besok mulai UAS . Kali ini bikin spiku kenari kuno resep dari tintinrayner ... terima kasih buat resepnya , cake nya moist , enak dan lembut 😍😊 ... lain kali bikinnya pake 1 resep aja , soalnya kalau 1/2 resep , blm mulai belajar cake nya sdh habis duluan 😛😅😂😂😂 spikuspikukenari homemade homemadespikukenari homemadefood homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


2💬Normal

Minggu kemarin selama seminggu full gak uplek di dapur karena tensi lagi ngedrop , katanya kuraang gizi dan kudu makan makanan yang enak dan bergizi 😛😅😂 ... seminggu harus istirahat ini itu rasanya lama sekali meski pak suami manjain dgn belikan macem2 makanan tiap kali jam makan soalnya tau istrinya bosenan dan cerewet kalau lagi gak enak badan 😂 ... I lop you suamiku dan anak2ku , makasih sdh repot ngerawat dan manjain mamanya 😗 Karena anak2 sukanya roti pake isi/topping sosis, yaaa wis cuuz bikin roti isi sosis aja buat sarapan dan temen ngemil ... kebetulan siNyo hari ini libur jadi ada yg nemeni mamanya dan baby Alit 😊 roti rotimanis bread sweetbread homemade homemadebread homemadefood homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


0💬Normal

Doyanannya krucils dan papanya , roti yg isi ato topping nya ada sosisnya 😊 roti rotimanis bread sweetbread homemade homemadefood homemadebread homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


2💬Normal

Baking saat cuaca super panas itu berasa dapur sudah kayak sauna 😅😂😂😂 roti rotiunyil rotisosis bread sausage sausagebread homemade homemadebread homemadefood homecooking cookingathome homebaking bakingathome bakingbykadek


2💬Normal


Next Page

#dinner - #recipes - #food - #keto

counter