#cookingvideo

วันนี้วันสุดท้ายแล้วน๊ากับงาน M Live Food Market ที่ รร. Marriott Surawong มีของกินสไตล์ Street Food Fair ของทุกโรงแรมในเครือแมริออท 19 โรงในกรุงเทพฯมาออกบูท . หนึ่งในนั้นพี่ติดใจไก่ทอดสไตล์อเมริกันจากบูธ Bistro M ของ Marriot Executive Apartments Sukhumvit Park ทอดได้หฝกรอบนอกนุ่มในมากๆ แถมมีซอสให้เลือกดิปหลายอย่างมาก อร่อยมากๆ 📌: M Live FOOD BANGKOK 🚩: Marriott Surawong 📍: @marriottsukhumvitpark ------- Follow IG 🍭 : @kinjubkinjib Share your photo here🍳: #kinjubkinjib ------- #aroii #foodstagram #foodstyling #streetfood #mlivefoodmarket #marriott #marriottsukhumvitpark #foodvideo #bistrom


2💬Normal

Sunday Fun Cooking Happy Weekend #part1 #sunday #cookingvideo


3💬Normal

🍗🌱 Famous Chinese Duck Pancakes Veganised 🥞🍃 Another amazing recipe by @sovegan ——— CRISPY ‘DUCK’ PANCAKES. Never in a million years did we think that we would be able to ‘veganise’ this famous Chinese takeaway dish, let alone make it at home ourselves! This recipe is surprisingly simple and the results are outrageously delicious. Full recipe link is in our bio 🌿 . If you’re looking for super easy and delicious vegan recipes, then make sure you check out our debut cookbook #SoVeganIn5! Click on the link in our bio for more info 🌿✌️✌🏽 . Biiiiiig love! Roxy & Ben ❤️ . . . #veganrecipes #veganrecipe #recipes #pestorecipe #pesto #vegetarianrecipe #vegetarianrecipes #cookingvideo #howtocook #plantbased #plantbasedrecipe #plantbasedrecipes #lowcarbvegan #veganrecipeshare #veganrecipevideo #easyveganrecipes #veganinspiration #veganfoodlover #veganmealideas #veganfoodshare #veganism #veganlife #veganvideo #veganrecipevideo


2💬Normal

FISH FRY / फ़िश फ़्राई RECIPE❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ___ Good Evening Instafamily❤️ ___ क्या आप को फ़िश फ़्राई पसंद हैं? 😍 लाइक एंड कामेंट करके बतायें😍😋 ___ Ingredients ___ 500 gm Fish 2-3 tbsp Atta/Wheat Flour (to wash fish) 1/2+1/2 tbsp Turmeric Powder 1/2 Cup Rice - Soaked 2 Medium Onions - Roughly Chopped 1 tbsp Mustard Seed 1 tbsp Ginger Garlic Paste 1 tbsp Garam Masala 1/2-1 tbsp Red Chilli Powder 1 tbsp Besan (Optional) Salt to Taste ____ Recipe - ____ (1) Wash & clean fish. Rub wheat flour against the fish & wash it. * This step ensure proper cleaning of fish. (2) Mix 1/2 tbsp turmeric powder & 1/2 tbsp salt into fish. Keep aside for 30-40 mints. (3) Soak rice for 20-30 mints in water. (4) Grind soaked rice in a jar to make paste. Add onions, mustard seeds & ginger garlic paste into it. Grind it to make smooth paste. (5) Add the prepared paste into the marinated fish. (6) Add garam masala, salt, red chilli powder, turmeric powder & besan. Mix properly. * Besan makes fish fry more crispy. (7) Deep fry fish pieces with coated layer of mixture into hot oil at low-medium flame till they turn golden brown & roasted from all sides. (8) Enjoy Fish Fry with chopped onion & lime. _____ Follow me @sofaridabad for more homemade food updates and please turn “ON” the post Notification. Follow @cookwithprateek for more amazing posts. Use #sofaridabad to get featured on my page❤️🇮🇳 ____ #fish #fryfish #fishfry #healthyfood #homecooked #bengalifood #kolkatafoodie #delhifoodie #sodelhi #recipes #easyrecipe #homemade #cookingvideo #lbbdelhi #nonveg #chicken #vscom #influencer #trending #mumbaifoodie #october2018 #videooftheday #indianblogger #indonesianfood #dubaifoodie #sochennai #odiafood #delhigram #punekar


27💬Normal

#Repost @lelyakitchen with @kimcy929_repost • • • • • • Happy Sunday 😆 lama ga posting, kali ini post masakan kemaren2 ya. Berhubung jarang banget kepasar, masak se adanya bahan di kulkas, ehhh setelah ublek2 kulkasss ternyata sodaraaa nemu lah sebungkus tofu jepang yang kubeli sebulan lalu 🤣 ya uda lah yaaa di masak sapo tahu jepang ekonomis ajaaa. Lahh kok ekonomis 🤨 yaa soalnya cuma 3 bahan aja yang ada di kulkas 🤣 belom belanja lagi ni uda akhir bulan jatah ke pasar mulai di kurangin kwkwkwkwk *suka kalap si kalau ke pasar* . Kali ini ada stock daging ayam fillet jualan saya *ciee promosi*, lalu masi ada sisa wortel beberapa, tapi aku pake 1 batang saja ya toh cuma buat sekali makan aja. Ya memang si, kalau ada udang, cumi, jamur, ama jagung muda pasti lebih yahud rasanyaa, bisa di tambahkan sendiri ya kalau memang punya paket lengkapnya kwkwkwkwkw tidak di larang kok malah lebih enak. Tapi kali ini saya share versi hemat ya, cocok buat bu ibu yang lagi berhemat kayak saya 😂 . Sapo tahu ekonomis 3 bahan saja 1 bungkus tofu telur jepang potong bagi 6 1 buah wortel, potong tipis 50gr ayam, potong 3 siung bwg putih geprek 1 ruas jempol jahe, geprek 1 buah cabe merah besar potong menyerong 1 batang daun bawang pre 2 sdm kanji larutkan dengan 100ml air Gula garam merica Kecap ikan, raja rasa, kecap asin Cara memasak 1. Goreng tofu telur jepang hingga kecoklatan 2. Tumis bawang putih, cabe dan jahe hingga wangi 3. Masukkan 100ml air. Bumbui dengan gula, kecap asin, kecap raja rasa, kecap ikan, merica dan cicipi dulu. Jika kurang asin bisa beri sedikit garam. Lalu masukkan wortel. Rebus hingga sedikit lunak. 4. Setelah mendididih, beri larutan air kanji hingga mengental. Lalu masukkan tofu yg sudah di goreng dan terakhir bawang pre yg sudah di potong. Tunggu mendidih, angkat. . Gampang khan zheyengg 😘 . #homemade #homecooking #love #likeforlike #hobby #instagramers #like #spamlike #follow #followers #tutorialmasak #memasakdirumah #videomasak #hobbymasak #resepmasakan #masakanenak #masakanrumahan #kuliner #kulinersby #kulinersurabaya #indonesianfood #cookingvideo #chef #spicy #chinesefood


0💬Normal

Happy Sunday 😆 lama ga posting, kali ini post masakan kemaren2 ya. Berhubung jarang banget kepasar, masak se adanya bahan di kulkas, ehhh setelah ublek2 kulkasss ternyata sodaraaa nemu lah sebungkus tofu jepang yang kubeli sebulan lalu 🤣 ya uda lah yaaa di masak sapo tahu jepang ekonomis ajaaa. Lahh kok ekonomis 🤨 yaa soalnya cuma 3 bahan aja yang ada di kulkas 🤣 belom belanja lagi ni uda akhir bulan jatah ke pasar mulai di kurangin kwkwkwkwk *suka kalap si kalau ke pasar* . Kali ini ada stock daging ayam fillet jualan saya *ciee promosi*, lalu masi ada sisa wortel beberapa, tapi aku pake 1 batang saja ya toh cuma buat sekali makan aja. Ya memang si, kalau ada udang, cumi, jamur, ama jagung muda pasti lebih yahud rasanyaa, jagung muda yaaa bukan brondong muda 🤣😂 bisa di tambahkan sendiri ya kalau memang punya paket lengkapnya kwkwkwkwkw tidak di larang kok malah lebih enak. Tapi kali ini saya share versi hemat ya, cocok buat bu ibu yang lagi berhemat kayak saya 😂 . Sapo tahu ekonomis 3 bahan saja 1 bungkus tofu telur jepang potong bagi 6 1 buah wortel, potong tipis 50gr ayam, potong 3 siung bwg putih geprek 1 ruas jempol jahe, geprek 1 buah cabe merah besar potong menyerong 1 batang daun bawang pre 2 sdm kanji larutkan dengan 100ml air Gula garam merica Kecap ikan, raja rasa, kecap asin Cara memasak 1. Goreng tofu telur jepang hingga kecoklatan 2. Tumis bawang putih, cabe dan jahe hingga wangi 3. Masukkan 100ml air. Bumbui dengan gula, kecap asin, kecap raja rasa, kecap ikan, merica dan cicipi dulu. Jika kurang asin bisa beri sedikit garam. Lalu masukkan wortel. Rebus hingga sedikit lunak. 4. Setelah mendididih, beri larutan air kanji hingga mengental. Lalu masukkan tofu yg sudah di goreng dan terakhir bawang pre yg sudah di potong. Tunggu mendidih, angkat. . Gampang khan zheyengg 😘 . #homemade #homecooking #love #likeforlike #hobby #instagramers #like #spamlike #follow #followers #tutorialmasak #memasakdirumah #videomasak #hobbymasak #resepmasakan #masakanenak #masakanrumahan #kuliner #kulinersby #kulinersurabaya #indonesianfood #cookingvideo #chef #spicy #chinesefood


0💬Normal

รีวิวหมูส้มจากทางบ้าน 🙏🥰 จัดส่งพรุ่งนี้นะคะ ซี่โครงว่าง20 มันเยอะปกติ 10 สั่งได้ที่ไลน์ @qel3355e มี@ด้วยนะคะ ขอบคุณที่อุดหนุนนะคะ 🙏💕🐷 #หมูส้ม #แลบหมูส้ม #หมูส้มทอด #labmoosom #แลบรีวิว #อร่อย #อร่อยบอกต่อ #ของอร่อย #อาหารไทย #เรื่องกินเรื่องใหญ่ #foodlover#thaifood#pork#lovetocook#cookingvideo#foodsharing#foodie#foodstagram#thaifood #video #yummy #goodfood#homemade #homemadefood#eat#easy#foodstyling#pork#rice#thai #foodstyling #bangkok #thaicooking


0💬Normal

😋#خوراک_مرغ رژیمی و خوشمزه 😋 مواد لازم : مرغ ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۳ عدد متوسط هویج دو عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد فلفل سبز ۴ عدد ( تند یا شیرین به دلخواه) رب گوجه دو قاشق غ پوره ی گوجه ۴ قاشق غ پیاز کوچک ۱۰ الی ۱۵ عدد سیر به دلخواه زرد چوبه یک قاشق چای خوری آویشن یک ق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری روغن ۵ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم . برای تهیه ی این خوراک مرغ بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید .در آخر فویل و کاغذ روغنی رو بردارید تا سطح مواد با گریل برشته بشه . نوش جان‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ پیج آشپزی بدون تبلیغات میخوای؟؟بیا اینجا👇🏻👇🏻👇🏻 ‌‌‌‌‌ @tahchiin @tahchiin @tahchiin @tahchiin @tahchiin @tahchiin @tahchiin #آشپزی #خوراک #خوشمزه #غذای_خانگی #رستورانگردی #غذای_ایرانی #آشپزی_آسان #ایرانی #لذیذ #بینظیر #کافه_گردی #food #cooking #delicious #restaurant #cookingvideo #dinner #delicious #foodporn #yummy #yummymummy #chickenrecipes #chicken #iranianfood


36💬Normal

Kem dữa mã lai mix hoa quả - 24 Lê Lợi, Ngô quyền, HP(19-00h) 25-35K - Kem dừa hoa quả 35k - Kem dừa mã lai 25K Cứ ăn kem là đc tặng kèm 1 cốc nước dừa các cậu nhé 🥰 #monngonhp #foodyhaiphong #monngonhaiphong #haiphong #haiphongfood #streetfood #foody #cook #foodlover #foodie #food #koreanfood # #foody #anngon #intarfood #mukang #eatfoodporn #eat #cookingvideo #cooking_illivietnamfoodfe #yummy #dinner #easycooking #foodphotography #foodstagram #foodblogger #tasty #delicious #eatingshow #eating


0💬Normal

✿ 비 온 뒤 하늘 맑음 🌤 태풍 피해가 그렇게 크지 않아 다행이에요~ 히히, 저흰 친정 식구들이랑 스테끼 먹으러 가기로 했는데 어떤 주말 저녁을 준비하고 계시나요? 😊 좋은 저녁 보내세요~~~~🧡 . . . . . . #봉봉영상 #봉봉영상은볼륨on 🎧 #떡볶이 #tteokbokki


9💬Normal

Would you look at this Yumbox Panino... super cute right?😍 Aside from its adorable design, it is also leak-proof, BPA free, and airtight. Perfect for school! . When you buy 2 of this in Rustans and register your single receipt there, you will get a free Yumbox MiniSnack (worth 1,010 Pesos) and get 2 invites to my cooking workshop at Rustans Shangri-La on July 27, 2019 (this Saturday 2pm!) as well. I’ll teach you easy recipes that are kid-approved to put in your Yumbox! Let’s go! 🤗🤗🤗 @rustansph @rustanskids @brightbrands.ph


12💬Normal

@derangeddonkey i’m at the airport...again✈️✈️


6💬Normal

Kashmiri Chicken Recipe up on my YouTube Channel .delicious food recipe Link in bio Please go ahead and show some love . . . . . . . . . . #youtube #video #cookingvideo #cooking #firstcooking #homemade #tutorial #indianfood #restaurantstyle #foodporn #food #foodlover #indianfood #healthyfood #foodporn #indianfood #cookingtutorial #youtubetutorial


0💬Normal

#repost #reshare SIMPLE RISOL MAYO untuk bekal asik nihh. Jangan lupa like nya yaa 💗💗 Cr. @yackikuka. bahan: -2btr telur -35gr keju cheddar -50gr korner atau noleh sosis -mayonaise -breadcrumbs/ tepung roti ——————————————— #jajanskuyyy #jajanan #jajan #jajananenak #cemilan #jajananhita #cemilanenak #homemade #risol #bekal #bekalsimple #cookingvideo #videomasak #ivgfood #yackikukasimplerecipe


0💬Normal

🔜 จะหิว🍳 จะยุ่ง จะขี้เกียจขนาดไหน -•>สั่ง "ตำรวมพล" ผ่าน GET FOOD 🥗... อิ่มง่าย🥙 สบ๊ายสบาย สั่งเลย 🛵GET FOOD ‼️จัดส่งเพียง 10 บ.‼️ ในระยะ 5 กม แรก กิโลต่อไปกิโลละ 10 บาท .🛵 📱 getth.co/getgo *คิดค่าส่งตามระยะทางจริง Getthailand #Getfood *เงื่อนไขเป็นไปตามที่บริษัทกำหนด บริษัทขอสงวนสิทธิ์การเปลี่ยนแปลงเงื่อนไข โดยไม่ต้องแจ้งให้ทราบล่วงหน้า ใน@Wongnai แค่กดลิงค์👇 https://www.wongnai.com/r/397550Pb 📲Youtube::ตำรวมพล ,📲IG::Tumroumphon(ตำรวมพล) ☎️ 084-676-6665(CIN), 087-080-933(ARM) 🍄Line ID • Cinseng 🙏เรียนลูกค้า🙏 🌶สั่งอาหารเผื่อเวลาอย่างน้อย 1 ชม เพื่อความสะดวกในการจัดคิวการส่งอาหารให้ตรงตามเวลาที่ลูกค้ากำหนด🌶 #ตำรวมพล #ส้มตำ #อาหารอีสาน #bkkfood #bangkokstreetfood #กินอะไรดี #cookingvideo #ของอร่อย #thaifood #อร่อยไปแดก #อร่อยบอกต่อ #อร่อย #yumyum #thaifoodstagram #หิว #starvingtime #aroihere #wongnai #อร่อยไปแดก #รีวิวเพียบ #รีวิวอาหาร #foodie #foodgasm #bangkokfood #รีวิวของกิน #wongnai #seafood #อร่อยนะรู้ยัง #อร่อยมากๆ #แซ่บ #ร้านดัง


0💬Normal

Stake or the view ?! 😍 Tag someone who is always hungry ! 😋😋 . Follow 👉 @ideascamping Follow 👉 @ideascamping Follow 👉 @ideascamping . . Credit 📸 @sasquatchbbq 👏 #ideascamping #camping #camping#campinglove #campingvibes #campingview #camp #cookingvideo #cookingwithfire #cookingwithaview #cookingsteak #steak #waterfall #waterfallview #lovetocamp #kamp #kamping #kampingturkiye #kampateşi #acampar #キャンプ #キャンプ好き #cookingoutdoor


0💬Normal

Picky and the feast's mighty bean stalk!! Our bean plants are loving their new home in Suzi's backyard 🌱 Growing your own food is so rewarding, & makes everything taste extra delicious!!💚 What do you enjoy growing? Please comment below!!😉 #pickyandthefeast #yummy #yumyum #foodie #food #foodies #healthy #goodeats #yum #healthylifestyle #pickyeaters #feast #foodlover #foodporn #foodphotography #garden #gardening #beans #cook #cookingshow #cookingvideo #cooking_backstage #farmtotable #freshingredients #growyourownfood #grow #tasty #delish #homemadefood #madewithlove


0💬Normal

halloooo.. Baru ada ms nak buat video Nasi Tomato 🍅.. n The Geng.. semua dah settle.. skrg nak relax jap.. sambil layan2 tv. . . . #nasitomato #ayammskmerah #karidagingkentang oh mak siti😅 #acarmentah #akumsk #happyweekend😊 #makanmakan #masakmasak #sukamasak #food #foodie #foodporn #foodvideo #cook #cookingvideo #instafood #instacook #malaysianfood #done


1💬Normal

Выходной — всегда праздник, а праздник — всегда выходной❤️👨‍👩‍👧‍👦 #шашлыкинаприроде#лето#пикникнаприроде#едимдома#кулинариядома#кавказскаякухня#homefoodie#homecooks#вкусноипросто#видеорецепты#овощи#блюдодня#хоровац#cookingvideo#армянскаякухня#готовимвкусно#домавкуснее#блюдо#homefood#homecookfood#вкусноибыстро#грузинскаякухнявидеорецепты#картошка#шашлык#


5💬Normal

#assalamualaikum #masakanazie Bahan2: SERAWA DURIAN @ KUAH DURIAN.👇 😘 . Durian, Santan kotak adabi, @adabi_consumer Air secukupnya, Gula melaka/gula kabung, Gula perang/gula merah, Daun pandan, Sedikit garam. . #bismillah #homemade #serawadurian #kuahdurian #durian #adabi #alhamdulillah ------------------------------- #homecook #homecooked #homecooking #cook #cooking #food #foodpic #foodporn #foodie #instafood #happytummy #yummy #malaysianfood #surirumah #surirumahtangga #housewife #cookingvideo #videomasak #sayamasak #masak #masakmasak


0💬Normal

اینم یه روش آشپزی خوشمزه و باحال 😋😋😋😋😋😋 منکه بادمجون به این روش خیلی دوست دارم شما چطور 😄🤗 #بادمجان #گوجه #کوفته_قلقلی #فلفل_دلمه #لذیذ #اشپزی_خونگی #cooking #cookingvideo #women #شیراز #اصفهان #مشهد #تبریز #ناو #جنگ_نخواهد_شد #تابستون #روش #ایده #ساده


1💬Normal

My love Cooking ... Guess what kind of meat this is: 🧐🤔 1) Beef 🐄 2) Pork 🐖 3) lamb 🐑 4) buffalo 🐃 ....................... Tag friends who would know what kind of meat is this 🤔 🔥@intergourmetfood🔥 🔝🔝 Follow Us 🔝🔝 By: @chefrichardknott 🔥 . . . . . . . . Follow my instagram if you love 😍 Cooking: ➡ @cooking_daily_Linda 👫Love to tag? Please do!⤵ * . . . . 🎬Directed by @intergourmetfood #cooking_daily_Linda #cooking._.daily_ #welove_cooking_ig


1💬Normal

- Credit Menu : @sabrinachairunnisa . Menu kali ini adalah GRILLED CHICKEN MARINADE with LEMON & GARLIC. 1. 2 potong Daging ayam fillet (krn aku adanya paha jd aku pakai paha lbh bagus lagi kl dada). (Marinade nya) 👇🏻👇🏻👇🏻 2. Bawang putih cincang halus (ini aku sampe 8siung biar wangi dan gurih) 3. 1sdm Perasan lemon 4. 1sdt unsalted butter di cairin (ganti olive oil jg bisa kenapa aku pakai butter supaya wangi tp yg unsalted aja ya) 5. 1 ujung kuku Sea salt 6. Ketumbar bubuk 7. Lada bubuk 8. Oregano leave - Bolelah kaka di tabur @kripsusendeus di atasnya biarkriuk2 endeus ya ka.. (jangan banyak2 nti di omelin kakanya) - #instafood #goodfood #chefstagram #foodjakarta#cookingvideo #ngemil #jajanankekinian #jakartahits #goodfoodgoodmood #goodlife


0💬Normal

รับสักฝัก มั้ยคะ. เหลือง หรือ ขาวดี#ข้าวโพดต้ม #tresbon trèsbon #cuisine #cuisiner #cuisinethai #อร่อย #yummy #instafood #ilovefood #myfood #cooking #mycooking #cookingvideo #myvidio #mycooking #ครัวฝรั่งเศส #foodvideos #tresbon#aroi #aroii #sogood #cestbon #tresbon #macuisine#ilovefood #เปรี้ยวปาก #yummy #food #instafood#tresbon #cestbon#อาหารไทย🇹🇭 #thaifood #ไทยฟู๊ด


0💬Normal

When it comes to marinades I'm a creature of habit. I have my go-tos for chicken, pork and beef and rarely stray. But you know what? They're damn good so why should I!⁣⁣ ⁣⁣ Today I'm sharing the recipe for my go-to chicken marinade. It's super easy and packed full of lemon flavor touched up with a hint of basil. The chicken comes out so tender and is delicious eaten both hot and cold, as it is or in salads, wraps, pastas... anything you like. My favorite way? The cold leftovers, straight from the fridge while hiding so no one else gets the same idea and finishes it all. Can't think of a better summer night snack!⁣⁣ ⁣⁣ Try it for yourself at https://alwaysusebutter.com/easy-chicken-marinade-with-lemon-basil/ (link in profile @alwaysusebutter).⁣⁣ ⁣⁣ How about you? Creature of marinade habit or always trying something new?⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣


2💬Normal

꼬리곰탕 끓이고 떡갈비 구워서 냠냠❤ 꼬리곰탕 팔팔 끓여서 대파 후두두두둑 호박전도 만들고~ 새우도 볶음☺ 탕에는 파가 많이 들어가는게 맛난 것 같아요😋 습한날씨에 탕 만드는건 엄두도 안나는데 요렇게 #한촌몰 팩 하나 뜯어서 간단하게 만들어 먹으니 크아👍 다음주에 중복이라는데~ 담주는 도가니탕에 밥 먹어야겠어용😆 . . . #꼬리곰탕 ▶️ @hanchon.mall #도가니탕 #설렁탕 . . . #미쟈동영상 #주말밥상 #떡갈비 #밑반찬 #호박전


39💬Normal

Siapa yang udah cobain @simhae.indonesia ? All you can eat korean bbq mulai dari 99k aja. Banyak pilihan daging dan saus yang bisa kalian coba, dan untuk rasanya sndr cukup enak loh. Kalo aku sih suka celupin ke saus dulu baru dipanggang, biar makin berasa bumbunya 😋👌🏻 . . . @video.masak @laperbaper @laperbener @wowlaper @destinasijajan @resepyummy @indozonefood @dietmulaibesok @jktfoodbang @jktfooddestination @wowkuliner @buzzfeedfood @buzzfeedtasty #videomasak #laperbaper #dietmulaibesok #jktfoodbang #laperbener #jktfooddestination #wowkuliner #allyoucaneat #koreanbbq #buzzfeedfood #instafood #resepyummy #wowlaper #foodporn #foodgasm #mukbangvideo #cookingvideo #asmr #9gag #9gagnomnom #vscofood #indozonefood #viral #thegaring #onthetable #videomakan #korbeq #dagingpanggang #mukbangindonesia #resepyummy


32💬Normal

Reposted from @pp_video_resepts (@get_regrann) - Маленькая просьба, кто заберёт к себе рецепт в закладки📌 , оставьте любой смайл в комментариях. Хочу видеть тех, кому нравится то, что я делаю🙌🏽💫 Для меня это очень важно. ᅠ Ооооочень вкусные ленивые голубцы, которые готовятся быстро и из самых простых продуктов. ⠀ Спасибо за ваши лайки, я очень старалась для вас❤️ ⠀ 🔸 500гр фарша говяжьего(или любого другого) 🔸 2-3 яйца(зависит от сорта) 🔸 лук/чеснок по вкусу 🔸 1 большая морковь) 🔸 400гр капусты белокачанной 🔸 200гр уже готовой отваренной крупы(я люблю рис Рубин, рис Басмати, булгур) Подойдет любая завалявшаяся у вас в холодильнике. 🔸 2 ст.л. сметаны 🔸 100мл перетертых томатов или 2 ст.л. томатной пасты) ⠀ Морковь натерла на мелкой терке, капусту мелко нашинковала, чеснок порубила. К фаршу добавила все ингридиенты, смешала руками. Скатала шарики. Выложила шарики в глубокую сковороду и залила сместью из перетертых томатов(томатной пасты), сметаны и воды. Тушить на медленном огне час под крышкой. ⠀ ❗️Залить можно бульоном(овощным или мясным), если хотите сделать блюдо более низкокалорийным. Автор: @lena_recept #рецепты #cookingvideo


0💬Normal

Looking for housewarming gifts? Look no further. You can now present this frying pan and pots by Aliff Syukri to your loved ones. - High heat insulator and resistor - Does not scratch easily - Ease in cleaning - Non-stick - Retains the food quality You can get them individually or as a whole set. Frying Pans are available in 3 sizes to choose from. 24cm : $42 26cm : $60 28cm : $70 One seyt: $140 Marble pots are available in 3 sizes to choose from. 20cm : $50 24cm : $70 28cm : $90 One set: $170 Do get the AS Legacy products from the Authorized Mobile Partners, to ensure that the products that you get are original and authentic. Do take note this is pre-order. PM or http://wasap.my/+6582980676 me to get yours. #teamunicorn #teamfarakhan #fryingpan #cookingpot #cookingvideo #cookingutensils #masakmasak #datoalifsyukri #alifsyukriterlajaklaris


0💬Normal

. #TB duty hakak pagi tadi #nasigoreng #cookingvideo #cooking Bahan dibawah dikisar sekali Sedikit Ikan bilis Bawang Merah Bawang Putih Cili Merah Sedikit Halia Cili Padi ( bagi yg suka pedas) 2 Biji Telur Nasi Sejuk Sedikit Kicap Manis Kobis Daun Sup (hiasan) Garam,Gula & Maggi Cukup Rasa Step memasak 1. Telur - goreng dulu dan hancurkan 2. Tumis bahan2 yg telah dikisar tadi sehingga masak 3. Masukkan Nasi sejuk yg diletakkan Garam & Maggi Cukup Rasa & Sedikit Kicap Manis 4. Masukkan Kobis yg dipotong kecil2 & telur hancur tadi 5. Pastu masukkan Daun Sup sbg hiasan


0💬Normal

2019.07.21 - #요리주방 - 본격 #스타우브 뚜껑닫는 영상🎬🎥 신랑 운동나간 사이에 후딱 점심준비해용👩🏻‍🍳 항상 간단하게 차리는 #신혼밥상 #김치찌개 #계란말이 #진미채볶음 #오이탕탕이 - 이제 낮잠 자러 갑니동 총총 - - #새댁 #신혼일상 #홈쿡 #온더테이블 #cookingvideo #koreanfood


5💬Normal

مرق زبدة الدياي الهندي على الطريقة الأصلية 😋😋😋😍 . Indian Butter chicken 😍 . المقادير: صدور دياي مقصصة صغار، تشيلي بودر، ملح و فلفل، شكر، بصل، ثوم، زنجبيل، طماط، كركم، كريمة، زبدة، غارام ماسالا، صنوبر، بقدونس للزينة، ماي. . Ingredients: chicken breast cut to small pieces, chilli powder, salt and pepper, sugar, onion, garlic, ginger, tomato, turmeric, cream, butter a lot of it, garam masala, Pine seed, water. . لاتنسون لايك 😍🙏 #cookingvideo #food #easycooking #quickandeasyfood #اكلات_سهله #اكلات_سريعة #اكلات_بيت #اكلاتي #طبخات_سهله #طبخات #طبخات_لذيذة #طباخ #طبخات_كويتيه_عربيه_خليجيه #طبخات_كويتيه #اكلات_رمضانية#اكلات_صحيه #اكلات_خفيفه #اكل_دايت #دايت #dietfood #butterchickencurry #indianfood #بتر_تشيكن #بتر_جكن #اكل_هندي


6💬Normal

Today’s recipe👆🏻 Surakkai Dosa | Bottle Gourd Dosa & chuntney😍 Link in my bio!! #adhiyansyummycorner #cooking #cookingvideo #cook #cookingchannel #youtube #instagood #instagramers #healthybreakfast


0💬Normal

🍃قبول دارید بچه که بودیم همه چی جذاب تر و هیجانگیز تر بود، من حتی همین الانشم خیلی حس ها رو بخاطر مرور دوران بچگیم دوست دارم، مثلا همین تابستون و گرماش و مسافرت و دریا و آب بازی ...🍃 امیدوارم این کوکی دریایی شما رو هم برده باشه به اون روزا😊💦👒🎣🐙🏊‍♂️ #کوکی_آیسینگ #کوکی_آرت #کوکی #جینجرکوکی #دریا #دریاسر #موج #cookiedecorating #cookie #cookieart #cookies🍪 #cookingvideo #customcookies


0💬Normal

Brzi kolač sa keksom i bananama. I ovah recept je na profilnom linku @moj.kutak.recepti #recept #recepti #recipes #kola #desert # cake #cakes #cooking #cookingvideo #mojkutakrecepti #


0💬Normal

The newest episode of "Cooking with Costigan" comes out tomorrow featuring a special guest cook.... #cookingvideo #cooking #funny #bbq #steak #toffanellos


2💬Normal

#Repost @sibungbung ・・・ Hai... hai.... kemarin aku cobain dimsum dari @dimsumdianxin ... ini variantnya banyak banget ada hakau, Nori, Mozzarella, kepiting, cumi,seafood, udang, ayam, beef, jamur , lumpia udang goreng dan kulit tahu 😊.... ada yang dikukus dan ada yang digoreng yah , packingnya juga ada 2 macam , isi 8 dan isi 4 ....... . Penasaran cuss cobain , sekalian cobain sambelnya yang pedes 😊 . . 📍 @dimsumdianxin 🕰 07.00-17.00 Pemesanan : 0813 7181 9696 Join Distributor/franchise : 0813 7181 9797 ✅ halal . . @Video.Masak #videomasak @wowkuliner #wowkuliner @laperbaper #laperbaper @laperbener #laperbener @wowlaper #wowlaper @jktfooddestination #jktfooddestination #yumm#yummy#video#cookingvideo#viral#cooking # jajanan #streetfood # igfood #instafood #foodporn #foodgasm #foodstagram #kuliner #jangkrikkuliner #sibungbung @dietmulaibesok #dietmulaibesok #dimsum#siomay#jualdimsum#jajanankekinia


8💬Normal

https://www.facebook.com/greciparma/ #Anolino😉


10💬Normal


Next Page

#dinner - #recipes - #food - #keto

counter