#cream

うふふ🥞🍓🍴 #パンケーキ #ふわふわ #生クリーム #チョコソース #ベリー #バニラあいす #粉糖 #まるで雪 #デザート #甘いもの sweets pancakes strawberry chocolate milk cream love dessert eating cafe instagram #イタJO REMI #レミザグルメ


0💬Normal

Encore 17 jours avant le réveillon de Noël et je suis là pour vous donner quelques idées cadeaux si vous n'avez pas d'idée. Alors voici un coffret Nuxe nuxefrance acheté chez sephorafrance à 22€ composé d'une crême hydratante, de 2 huiles sèches ( dont l'une brille 🌟) pour le visage corps et cheveux et pour terminer un baume à lèvre au miel. J'ai testé les produits et ils ont une très bonne odeur de fleur d'oranger. Ce coffret est parfait à offrir à un proche pour Noël 🎄. Bonne chance pour vos achats et à la prochaine 🤗 beauty christmas nuxe cream oil gift sephora cadeaunoel avis coffret


0💬Normal

🐶 . . . . . . . . . . . . . . . hkig hkgirl igdaliy hiking #行山 #浪浪 cape #流浪狗 puppy rescue adopt  dog  #領養 #唐狗 cream #唐狗女 love happy pet baby doggies straydog hkdogfriendly hkdog hkdogrescue hkdogs #浪浪Cape


2💬Normal

Testimoni T2T Hwi Serum+cream T2T HWI ready gaes 😍 Kinclongin wajah tanpa mercury yaa😊 Aman sudah BPOM😊 Paket T2T dgn "DRONE TECHNOLOGI" bikin kulit wajah glowing😍 Info orderr chatt me now 📞WA : 089618265494📦 Produk DIJAMIN 100% ORI 💸 Reseller / Member Welcome ✈ Melayani Produk kirim Dalam dan Luar Negeri . hwi joinhwi hwipekanbaru hwijakarta wmp wmpmurah frutablend frutablendmurah dtozym cmp glucella calseabone mrpro nesv vitamale ilav t2t kulitputih kulithalus kulitcerah creammurah cream serumwajah flek serum creamwajah - regrann - regrann


0💬Normal

크림이 퐁퐁퐁🧁


2💬Normal

Have you ever used OnionSeedOil before? If not, then you should start it immediately because you’ve been missing the wide range of benefits it offers. Onion oil is much more than just a vegetable oil. From skin problems to lightening the complexion, onions are a great source of sulphur that stimulates hair follicles to promote healthy hairgrowth. With RksAroma apply the best, forget the rest. ShopOnlineNow! https://bit.ly/36gjQ0D Beauty Spa EssentialOil Aromatheraphy Massage BodyCare HairCare SkinCare BeautyParlour BeautySalon FaceWash Moisturiser Cream Gel Mumbai India


0💬Normal

🌸🌺🎂


1💬Normal

Ternyata ada 3 faktor utama nih, 𝘬𝘦𝘯𝘢𝘱𝘢 𝘴𝘪𝘩 𝘵𝘪𝘮𝘣𝘶𝘭 𝘫𝘦𝘳𝘢𝘸𝘢𝘵 𝘥𝘪 𝘸𝘢𝘫𝘢𝘩 𝘬𝘢𝘮𝘶? Simak yuk!⁣ 🤓 ⁣ 𝐀𝐝𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐬𝐮𝐦𝐛𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐩𝐨𝐫𝐢-𝐩𝐨𝐫𝐢, yang disebabkan oleh:⁣ - Produksi minyak berlebih, bisa jadi karena kondisi kulit kamu yang dehidrasi, hormonal , dan bisa jadi karna makanan yang kita konsumsi, loh. ⁣ - Penumpukan sel kulit mati, karna regenerasi kulit yang terganggu seperti proses aging, polusi, kulit yang dehidrasi, dan kurangnya anti oksidan.⁣ ⁣ 𝐀𝐝𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐤𝐬𝐢 𝐛𝐚𝐤𝐭𝐞𝐫𝐢, yang disebabkan oleh pembersihan kulit dari sisa kotoran dan minyak yang tidak maksimal, sehingga mengendap dan menyumbat pori- pori. Hal ini dapat mempermudah bakteri jerawat untuk menginfeksi kulit.⁣ ⁣ 𝐀𝐝𝐚𝐧𝐲𝐚 𝐫𝐞𝐚𝐤𝐬𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐚𝐝𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧, yang disebabkan oleh infeksi bakteri dapat disertai kemerahan, bengkak, gatal, panas, dan nyeri. Dan reaksi ini dapat diperparah jika kalian mengalami stress dan makan makanan dengan kadar gula yang tinggi, loh.⁣ ⁣ MS GLOW Acne Series, dengan kandungan yang premium ampuh untuk 𝘩𝘦𝘮𝘱𝘢𝘴 𝘫𝘦𝘳𝘢𝘸𝘢𝘵 𝘴𝘦𝘬𝘢𝘭𝘪𝘨𝘶𝘴 𝘥𝘢𝘱𝘢𝘵 𝘮𝘦𝘯𝘤𝘦𝘳𝘢𝘩𝘬𝘢𝘯 𝘬𝘶𝘭𝘪𝘵 𝘸𝘢𝘫𝘢𝘩𝘮𝘶 😍 Bekerja dengan 2 tahapan yg menenangkan, menghempas jerawat dan pencegahan jerawat.⁣ Konsistensi dan kesabaran dalam menggunakan skincare sangat berpengaruh ya dear, untuk mendapatkan kulit yang sehat dan terbebas dari jerawat.⁣ Jangan pernah malu dan takut untuk konsultasi ya, dear. Kami menerima konsultasi via DM, kalian bisa konsultasikan perkembangan wajah kalian dan kami akan dampingi kalian hingga sembuh 😍❤ ⁣ ⁣ ----------------------------------------------------- For fast respon follow jam dan sistem order kita dear Senin-Minggu 08.00 - 17.00 Hari besar (Slow Respon) 💌WA : 081281307293 (Fast respon) . CARA PEMESANAN - KONSUL - ORDER : Format konsul/ order langsung Nama : Konsultasi: Rekap Orderan : Alamat Lengkap : No Hp : msglowbekasiuta cantikskincare msglowreward msglowpusat msglowresmi msglowjabodetabek msglowjakarta msglowindonesia msglowdistributor skincarebpom skincareglowing testimsglow pemutihwajah obatjerawat obatflek perawatanwajah glowing creampemutih creamflek cream


0💬Normal

one night in Cairnsthe raw prawncream rolleileenlee


0💬Normal

Red velvet cup cakescream cheese frosting# Today's bake Firdous Eateries whatsapp 9633331807 for orders# we do home delivery within Trivandrum city limits ☺☺


0💬Normal

2019.12.07 점심, 저녁 먹고싶었던 파리바게트 후레쉬크림샌드빵 점심저녁으로 빵을 다 해치웠더니 진짜 몇달간은 크림빵안땡길듯...ㄲㄱㄱㄱㅋ 너무 촉촉한빵에 밑에는 살짝 바삭하고 사이사이 샌드되어있는 크림은 부드럽고 계속땡기는맛~ 맛있오♥ #파리바게트 #후레쉬크림샌드빵 #매일우유 #초코우유 #파바빵 #점심저녁 #촉촉한빵 #크림빵 #맛스타 #먹스타 #맛스타그램 #먹스타그램 foodstargram bread cream fresh_cream_sand_bread


0💬Normal

Red velvet cake pops with graduation scripts and hats graduationcakepops redvelvetcake redvelvetcakepops pink cream


1💬Normal

Haftasonu demek; kendine zaman ayırmak demek, bakım zamanı demek 💝 - doctorbabor skincare lifting antiage antiaging ciltbakımı cream mask eyecare peeling cleanser infusion nightcream


0💬Normal

‼️ ON HAND . . adidas WMNS NMD_R1 ‘Cream/Gold Metallic’ - ₱ 9 495 Size: (W) US 4-10 . . PM us for inquiries . . . Like us on Facebook: Collector Finds Follow us on Instagram: collectorfinds Subscribe to our YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCPWe4hzO2q_NpBA--eQPDrA . . adidas adidasph adidasphilippines adidastalkph sneakerhead sneakers sneakerph sneakerphotoaday sneakerphotography pinoysneakerheadscommunity solenation sneakersaddict soletoday nmd adidaswmns adidasnmd nmdr1 nmdr1ph cream goldmetallic


0💬Normal

Honey Cake - Caramel Peanuts edition! 🥜🍯❤😊😍 . . . . . . cake baking honey weekend saturday treat celebrate frosting yummy yummyinmytummy tasty tastyfood food bake baked  chocolate lifestyle caramel cake biscuits cream  foodgram happy dayoff love lovely


0💬Normal

Hello girlss💋😍 Today my review is on this lovely Eyeshadow Palette" Smokey Stars" from juicybeautybaalbeck which I have been testing it since I received it. 🌺To begin with, it is a Smokey Stars eyeshadow palette featuring 12 multidimensional shades in matte, shimmer and glitter finishes for all skin colors. 🌺 Shimmering nudes and shade shifting rose glitter catch light for explosive dimension. Burnished mattes smolder with high impact intensity. These lovely shades can be used as an eyeshadow or eyeliner applied wet or dry. The long wearing crease resistant colors can be applied sheer or layered for more dramatic effects. The formula provides a high pigment, high shine finish with ultrafire blends of shimmer, glitter and pearl to reflect light for eye catching. ❤️Honestly, i don't have anything negative to say about this item. I loved it alot because it makes a wonderful effect with affordable price👌💕 👉It is available juicybeautybaalbeck 🌹انها تحتوي على تشكيلة ألوان مميزة. 💕I give it 10/10 sbeautya makeup hand cream nail mask skincare lebanon beirut hair face lashes lipstick gift love eyeshadow


1💬Normal

𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗺𝘆 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝘆🎂 birthday sweets cake strawberry cream chocolate yummy thankyou


0💬Normal

💐🌸hai🌸💐 Yuk order😊 Fruity skincare dari my way🦋 Face wah,cream,dan scrub fff lfl💛 skincare facewash scrub woman girls cream


0💬Normal

It’s will be how you imagined ❤️❤️ Beauty Beauty_care Skin_care Deadsea Deadsea_products Moisturizer Cream Scrubs Face body Relaxing_Treatment lifting Anti_aging Deadsea_mask Salt Meditation


0💬Normal

Diorder cream HN nya sis.Saya jual krn ngerasa ga ada perubahan.Mungkin di yang laen cocok dan ada perubahan.Krn liat dr testimoni cream HN nya byk yg cocok dan mukanya pd kinclong.Mungkin cocok diorang blm tentu cocok di kita.Ga tau knp muka sy susah bgt buat kinclong ga kaya orglain😥Saya jual dgn harga 25rb aja.Yang berminat bs WA 081222819550 (fast respon) skincareskincareroutineskincaremurahcreamcreamwajahcreampemutihwajahcreamhncreamhnoriginalcreamhnmurahcreamhnhettyprelovedskincareprelovedhncreamhnsecondprelovedtasikmalaya


0💬Normal

Kruīza kontroles zēni a.k.a saldējuma sezona . Bombijat ozmuzika , ja gribat redzēt šo grafiku uz krekla :D tronkarton murcrew mercedesw140 lvhh illustration carcrash icecream cream ozols o79


0💬Normal

Using my leftover mince pie pastry to make a fruit tart with a creme patissiere base. pastry baking tart fruit cream strawberries kiwi peaches raspberries shortcrust pastrylife


0💬Normal

milk tea cake. milkteacakesoymilklechefreshcakehomemadedessertcakecream#蛋糕#奶茶dale


0💬Normal

Probably the only thing I love about Christmas time... gingerbread latte 😍 coffee costa costacoffee gingerbread gingerbreadlatte christmas christmastime cream


2💬Normal

Butlins Cream weekender butlinsadultweekend creamweekender cream


2💬Normal

________MILKA.CAKE_______ . . ‌. میلکا.کیک🍫 . . . milka.cake milka.cake milka.cake . . . سفارش حضوری،آنلاین بوکان،خ ابوذر،کوچه مسجد الرسول شماره تماس:۰۹۰۵۵۷۲۷۷۵۵ ایدی تلگرام جهت سفارش: milkacake1 . . #کیک_براق #کیک_خامه ای #کیک_تولد #کیک_نامزدی #کاپ_کیک #چیز_کیک #کیک_خانگی #آبنبات_چوبی #کیک_کنجدی #کیک_دخترونه #میلکا_کیک #تزیین_کیک #کیک_قلبی_سه_بعدی . . Milka_cake milka_cake cake chocolate macarons donuts Glossy_cake cream cream_cake velvet_cake Things_Cakes cup_cakes Decorated_cake cakes homemadecakes


0💬Normal

________MILKA.CAKE_______ . . ‌. میلکا.کیک🍫 . . . milka.cake milka.cake milka.cake . . . سفارش حضوری،آنلاین بوکان،خ ابوذر،کوچه مسجد الرسول شماره تماس:۰۹۰۵۵۷۲۷۷۵۵ ایدی تلگرام جهت سفارش: milkacake1 . . #کیک_براق #کیک_خامه ای #کیک_تولد #کیک_نامزدی #کاپ_کیک #چیز_کیک #کیک_خانگی #آبنبات_چوبی #کیک_کنجدی #کیک_دخترونه #میلکا_کیک #تزیین_کیک #کیک_قلبی_سه_بعدی . . Milka_cake milka_cake cake chocolate macarons donuts Glossy_cake cream cream_cake velvet_cake Things_Cakes cup_cakes Decorated_cake cakes homemadecakes


0💬Normal

Un duro lavoro ma ce l’abbiamo fatta!!! Complimenti al nostro pasticcere Fiorenzo! Base mille sfoglie e crema chantilly . . . . saturday guitar cake cakedesign cakebirthday music pastry sweet cream foodporn foodlover all_food_passion dolciitaliani pasticceriaartigianale pasticceriaitaliana pasticceriaterrasarda


0💬Normal

Red Jelly Premium Si Kecil Cabe Rawit Ter-Best Seller ! Manfaat : - Meremajakan Kulit - Mencerahkan Kulit - Mengencangkan Kulit - Mengandung Antioksidan - Mengurangi Flek - Menjaga Kelembaban - Menyamarkan Keriput - Menghilangkan Jerawat Only Rp 80.000,- Hanya pakai 3x dalam seminggu. Order Minimal 3 Pcs anda sudah jadi Agen. Ingat! Perjalanan sejauh seribu mil, Selalu dimulai dengan langkah pertama. So grab it fast and Let's join with us ! Be smart buyer, Original hanya yang ber-ID Card . . . creampenghilangbopeng creampenghilangflek creampenghilangbekasjerawat rkkosmetik krimpenghilangjerawat rkkosmetikviral rkkosmetiktangerang kosmetikviral redjellyrkglow redjellycream redjellycream redjelly redjellypremium redjellyglowing creampemutihwajah creamglowing krimpenghilangflekhitam cream creampemutihkulitcepat creampenghilangjerawat creampenghilangflekhitam


0💬Normal

#کیک_تولد#کیک_نامزدی #فوندانت#گل_شکری#کیک_کریستالی#تولد#سورپرایز . کیک مراسم دوستان عزیزم خانم خلیفه زاده و آقای نهری عزیز تالار رازاوه ممنون از آقای آرش قهرمانی (گلسرای بامبو و عکس زیبای ره ش بلک) rashbalak.co arash_bamboo . . . ________MILKA.CAKE_______ . . ‌. میلکا.کیک🍫 . . . milka.cake milka.cake milka.cake . . . سفارش حضوری،آنلاین بوکان،خ ابوذر،کوچه مسجد الرسول شماره تماس:۰۹۰۵۵۷۲۷۷۵۵ ایدی تلگرام جهت سفارش: milkacake1 . . #کیک_براق #کیک_خامه ای #کیک_تولد #کیک_نامزدی #آبنبات_چوبی #کیک_دخترونه #میلکا_کیک #تزیین_کیک #کیک_قلبی_سه_بعدی . . Milka_cake cake chocolate macarons donuts Glossy_cake cream cream_cake velvet_cake Things_Cakes cup_cakes Decorated_cake cakes homemadecakes


0💬Normal

Ayo sista buruan order suplemen payudara kita ARTIS aja sudah banyak loh sist yang pake produk kita Buruan diorder yah sista mumpung kita juga lagi ada promo nih Hello Wanita Indonesia! Nih Aku Rekomendasiin Perfect Breast buat kamu yang ingin punya Payudara Besar, Kencang, Sehat & Indah dalam Hitungan Minggu Dijamin tanpa efek samping dan tidak mengakibatkan ketergantungan loh karna 100Herbal dan Terbukti Recommended banget deh :) Contact : 📲WA : 08995050359 Free Konsultasi ya :) jessicaiskandar jedar ashanty niaramadhani awkarin aurel malaysia sandradewi nikitamirzani artisindonesia modelindonesia pembesarpayudara cream payudara minyakbulus vakumpayudara suplemenpayudara perfectbreast official


0💬Normal

كيك فوندانت سورپرايزي طرح باكس Dior تمامي اجزا دستساز و خوراكي . . . . فيلينگ خامه شكلاتي ، موز و گردو . . . لطفاً لايك فراموش نشه🙃🙃🙃 🎁💵🎁💵🎁💵🎁💵🎁💵🎁 cakebakerycupcakespopcakesfondantcakescookiesflowergateauconfectionerycreamtartweddingcakesdecorationcreamhappy_birthdayscreamycakebirthdaycakeDior# كيك_خونگي#كيك_فوندانت


1💬Normal

💫早上親子烘焙工作坊-聖誕雜錦果仁杯子蛋糕,小朋友好厲害堅持自己完成,無論制作和裝飾包裝,都不需家長協助,專注的學習態度真好👍👍👍 想參加一起親子制作聖誕杯子蛋糕嗎?還有以下時間選擇↙️↙️ 12月15日星期日15:00-16:30 12月21日星期六16:30-18:00💫 歡迎大家查詢以下資料了解詳情❤️ 查詢電話:+853 2821 1576 Wechat:Winnie33333 / yandymonkey (專人為你服務)❤️❤️ 地點:皇朝宋玉生廣場誠豐商業中心4樓💫 0基礎都成功 #親手制作 #杯子蛋糕 #親子烘焙工作坊 #聖誕蛋糕 cupcakes egg delicous cream milk christmascake homemade handmade cake bread austulianbakeryandconfectioneryassociation ABCA baking bakery baker macau #澳門 #烘焙 #餅乾 #蛋糕 #曲奇 #手工餅乾  #手工烘培


0💬Normal

لطفاً لايك فراموش نشه🙃🙃🙃 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 cakebakerycupcakespopcakesfondantcakescookiesflowergateauconfectionerycreamtartweddingcakesdecorationcreamhappy_birthdayscreamycakebirthdaycakeDior# كيك_خونگي#كيك_فوندانت


0💬Normal

Did you know Pistacchio nuts have been grown and eaten since before 6000BC?! Try our take on a classic Neapolitan coffee - Pistacchio cream slowly dissolved into hot coffee. whats not to like?! harbour harbourside love cappuccino love latte espresso italianways goodmorning gelato cream whippedcream grom gromgelato toogoodtogo cannoli aragostine sicily limoncello vanilla ice dessert cassata logo update iced icedcoffee billychip specialitycoffee new menu


0💬Normal

Ayo sista buruan order suplemen payudara kita ARTIS aja sudah banyak loh sist yang pake produk kita Buruan diorder yah sista mumpung kita juga lagi ada promo nih Hello Wanita Indonesia! Nih Aku Rekomendasiin Perfect Breast buat kamu yang ingin punya Payudara Besar, Kencang, Sehat & Indah dalam Hitungan Minggu Dijamin tanpa efek samping dan tidak mengakibatkan ketergantungan loh karna 100Herbal dan Terbukti Recommended banget deh :) Contact : 📲WA : 08995050359 Free Konsultasi ya :) jessicaiskandar jedar ashanty niaramadhani awkarin aurel malaysia sandradewi nikitamirzani artisindonesia modelindonesia pembesarpayudara cream payudara minyakbulus vakumpayudara suplemenpayudara perfectbreast official


0💬Normal

dog dogsofinstagram shibainu shibastagram puppy miniaturepinscher pinscher awesome love photooftheday cream #わんこ #多頭飼い #柴 #柴犬 #黒柴 #パピー #ミニピン #お散歩 #もふもふ #マッチョ #かわいい #ガクブル #癒し instagood instadog


0💬Normal

Shaken not stirred. This cold coffee is a playful take on the famous strawberry Caipiroska cocktail. Fresh strawberry’s are ground into a delicate pulp and shaken barista style with coffee and sugar. harbour harbourside love cappuccino love latte espresso italianways goodmorning gelato cream whippedcream grom gromgelato toogoodtogo cannoli aragostine sicily limoncello vanilla ice dessert cassata logo update iced icedcoffee billychip specialitycoffee new menu


0💬Normal

Chicken stroganoff 👌🏾 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 *RECIPE* 1. Slice 4 chicken breasts into long thin slices 2. Marinate overnight with 1 tbsp vinegar, 2 tbsp oil, 3 minced garlic gloves, salt, white pepper, nutmeg 3. Slice 3-4 large onions and Caramelize 4. Remove onions and add chicken, cook on low heat till done 5. Add 3 cups sliced fresh mushrooms and cooked onions to chicken 6. Add 500 ml cooking cream 7. Put extra white pepper, nutmeg, and salt (if needed) 8. Keep on low heat for 15 min, when done add 1 tbsp butter 9. Cook aside 2 cups of white rice or fettuccine (whatever you prefer, i like it with rice) 10. ENJOY! 🤤 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 Thoughs? foodeliciously foodporn food foods chickenstroganoff cream mushrooms onion russian recipe delicious deliciousfood deliciously foodshots foodaddict foodlover love yum yummy eat eating lunch dinner butter instagood instafood delish


0💬Normal

Per tutti quelli che invocavano a gran voce che a Firenze venisse finalmente proposto un concerto rock, la serata risolutiva è arrivata ieri sera. 🤟 Siamo stati al jazz_clubfirenze a sentire gli Hillside Power Trio: Giuseppe Scarpato, che per la serata è stato accompagnato da Marco Polidori al basso e da Marco Confetti alla batteria, ha dato vita, anche ieri sera, ad uno spettacolo di altissimo profilo. Leggi la nostra recensione, link in bio! 😎 rockography recensionidalmondomusicale


2💬Normal

An oldie but a goodie This is an old favourite in Italy. The word "affogato” means drowned since the ice-cream is literally drowned in coffee! harbour harbourside love cappuccino love latte espresso italianways goodmorning gelato cream whippedcream grom gromgelato toogoodtogo cannoli aragostine sicily limoncello vanilla ice dessert cassata logo update iced icedcoffee billychip specialitycoffee new menu


0💬Normal

Chilli and Mint and Mocha, Oh My! The bizarre combination of hot and cold with bitter and sweet shouldn’t work should it? And yet! Chilli flakes and mint syrup are mixed in with hot chocolate and coffee resulting in a perfectly balanced riot of flavour! harbour harbourside love cappuccino love latte espresso italianways goodmorning gelato cream whippedcream grom gromgelato toogoodtogo cannoli aragostine sicily limoncello vanilla ice dessert cassata logo update iced icedcoffee billychip specialitycoffee new menu


0💬Normal

Lavender has been proven to reduce anxiety and stress so what could be more perfect to combine that with than chocolate? We use a speciality lavender syrup blending it with white hot chocolate to give you that stress free moment of the day that you so deserve! harbour harbourside love cappuccino love latte espresso italianways goodmorning gelato cream whippedcream grom gromgelato toogoodtogo cannoli aragostine sicily limoncello vanilla ice dessert cassata logo update iced icedcoffee billychip specialitycoffee new menu


0💬Normal

The Orange tree is an evergreen and we hope you will enjoy this drink all year round too! Orange syrup and thick hot chocolate accompanied by our own dehydrated orange peel. harbour harbourside love cappuccino love latte espresso italianways goodmorning gelato cream whippedcream grom gromgelato toogoodtogo cannoli aragostine sicily limoncello vanilla ice dessert cassata logo update iced icedcoffee billychip specialitycoffee new menu


0💬Normal

Foresta nera con Pan di Spagna al cacao, Chablon sul fondo, ganache cremosa al cioccolato fondente, amarene, crema Chantilly e glassa lucida al cacao.


1💬Normal

Gel perawatan kulit badan, tangan dan kaki yang dapat di gunakan setiap saat untuk melembabkan dan menjaga kulit tetap sehat terawat. Dengan kandungan tinggi mositurizer yang akan membuat kulit kering menjadi lembab seketika dan kandungan utama 92% Aloe vera yang di percaya merupakan bahan alami untuk menjaga kulit senantiasa halus dan lembut. Dengan 4% tambahan moisturizerakan meberikan perawatan pelembaban ganda pada kulit. Diperkaya dengan Collagen, Vitamin B2, B6 yang akan memberikan Nutrisi lebih pada kulit. Kulit akan semakin halus dan lembut terawat. Dapat di gunakan juga untuk perawatan rambut kering dan kulit kepala. Cara Pakai : Usapkan ke seluruh tubuh setiap saat secara teratur terutama setelah mandi dan saat kulit terasa kering, dan dapat di gunakan pada rambut kering. ISI NETTO : 100 ML Nomor BPOM : NA 18180102504 jualkosmetik skincare kosmetikmurah makeup kosmetik creamwajah perawatanwajah creampemutih kecantikan perawatankulit makeupmurah beautycare cream kosmetikkorea jualinnisfree innisfree innisfreeoriginal cantikskincare innisfreeindonesia kosmetikoriginal redjelly olshopindo msglow lipmatte msgloworiginal paketwajah creamcantik msglowbeauty bpom aloeverasoothinggel


0💬Normal

wowapplecidervinegarhairmask.... . . Coming up with a new product of wowskinscience wowapplecidervinegar hair mask..... . . Dandruff problem is most common in winters and this product just proves a miracle for me.it removed dandruff,that itching problem due to dandruff,bring back hair shine and also reduces hair fall. Completely a saviour for me... . . Guys go ahead and try this and share in comment section.... . . wow wowskinscience wowskinscienceindia haircare skincare bathandbody shampoo conditioner showergel bodywash handcream sunscreen sunscreenserum bodycupid perfume bodyscrub scrub aloevera hairmask facemask peeloffmask cream


27💬Normal


Next Page

#dinner - #recipes - #food - #keto

counter