#foodies

My take on French toast. Was so yummy with a slight smoked paprika taste. Something quick and easy for lunch that tastes good! frenchtoast french food foodporn foodie foodies cheese ham smokedpaprika homecooking


0💬Normal

Are you looking for an authentic Indianfood taste in the town? Checkout CharcoalEats at Gandhinagar and enjoy our 25% discount on the order value. FoodOffers Foodies FoodInsta Infocity Gandhinagar IndianCuisine Bowl Biryani AlooTikki Wraps BiryaniLovers FoodLovers FoodLove Delicious FamilyPack


0💬Normal

Look at those melted cheese.. 🤤🤤🤤 ⁣ ⁣ Masih dari woodfireindo 🔥🍔 ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ⁣ food foodgasm foodgram buzzfeedfood foodporn instafood foodbeast foodstagram instagood tasty foodies huffposttaste eatfamous foodnetwork starvingtime comfortfood Jktfoodbang kuliner kulinerjakarta f52grams eeeeeats burger cheese cheeseburger


0💬Normal

Crispy skin Tequila chicken. Guacamole and South western quinoa salad. . . . . . . . . . homecooking homecooked homecooledmeal homechef instacook instayum foodies foodphotography yumstagram delicious yum thankful


0💬Normal

Games fun foodies masti inlows bae love ❤😍😘


0💬Normal

Get 20% off on your favourite restaurants. മുവാറ്റുപുഴയുടെ സ്വന്തം ഡെലിവറി ആപ്പ്. food foodporn foodie instafood muvattupuzha instagood foodphotography dcart like4likes delicious likeforfollow foodstagram foodblogger onlineshopping foodlover photooftheday healthyfood picoftheday likeforlikes healthy fitness tasty eat lunch followme instagram instadaily foodies smile bhfyp


0💬Normal

Halo Sam.. Kali ini bahas jajanan yang sepertinya sejak ayas pindah ke Madiun sudah di tag 'legend' sama temen-temen. Bagaimana tidak dengan jualan pentol goreng, pentol goreng dan ceker lunak Mbak Yanti Bantengan ini sepertinya bisa menarik animo orang Madiun dan sekitarnya. Tiap lewat sini pembelinha selalu antri. Menu yang dijual memang simpel, pentol goreng, ceker lunak, dan aneka minuman es dari pop ice dkk. Ayas pesen pentol goreng dan ceker lunak, minumnya cukup es teh tawar. Pentol goreng nampak dengan balutan tepung tipis, bersama ceker lunak dibalut tepung juga, disajikan bersama saus pedas merah merona. Masuk ke rasa, ayas suka pentol gorengnya, disajikan hangat, kering diluar, dan empuk di bagian dalamnya. Cukup unik dibandingkan pentol atau cilok di tempat lain, kalau cekernya memang mrupul parah, cuma ayas ga terlalu suka, mungkin karena selera, padahal temen ayas suka banget cekernya. Saosnya ini puedess parah, ga berani banyak-banyak mengingat meronanya. Pentol goreng dan saosnya ini memang duo mantab deh. Pricingnya satu piring ceker dan pentol ini cuma 10k saja, cukup terjangkau untuk jajanan di akhir pekan atau di kala pengen pedes2an. Overall buat umak yang pengen pentol atau cilok dengan sajian berbeda bisa cobain pentol goreng dan ceker lunak Mbak Yanti ini Sam..😁😁 . . . 🍜 Nasi penyetan tempe, lele, kepala ayam, dan cah kangkung (perkiraan 20.000) 🏡 Warung Penyetan Mbah Wito Jl Slamet Riyadi (seberang JNE) Madiun 🌟 8.0/10 (versi ayas sam) . . . madiun kulinermadiun samkuliner nakamkane nakamenak infokuliner instafood foodgram foodism foodporn foodies exploremadiun samkulinermadiun


2💬Normal

a simple yet delicious meal 😋 我是个炸鸡妹不过这fiery鸡也太好吃了 🤤🤤🤤🤤🤤🤤 chickenlover foodie foodstagrams #没有鸡就没有我🤣 #没有鸡我活不下去 #鸡妹94我 foodporn foodies #好吃😋 #👍🏻 yummylicious


1💬Normal

🚻Tag your special♥😘 ⭕Keep supporting 👏 ⭕Keep following 👍 🚹Follow👉i_am_baltistani for more see. 🚹Trun post Notification on ✔Like Comment and share ✔Tag your friends👫 ✔Repost allowed👐 food diningout restaurant foodies foodphotography chinesefood newopening photoshoot foodinstagram instagood hongkong szechwan shingai pakistan pakistanfood islamabad lahore multan karachi thaifood tastepotting sando tasty foodiesofinstagram central steak_lobster chinaxinhuanews hongkong.foodie chinesesushicaddebostan love_food lovefood chinesecousine chef foodblogger


0💬Normal

Pork and Chives dumplings. Yum. Plus spicy eggpant in garlic sauce. . . . . . . . . . homecooking homecooked homecooledmeal homechef instacook instayum foodies foodphotography yumstagram delicious yum thankful


0💬Normal

これが今日最後のpost😂 ロイヤルホストで、食後にお目当てのコーヒーゼリーサンデーを🍨 鯛焼きとかおつまみとワインとかがなかったら多分1人1つずつ食べてたと思うけど、今日は2人でシェア😊 このロイホの #コーヒーゼリーサンデー は、数少ない”クォリティの高いコーヒーゼリーパフェ”のひとつ(私調べ)。 コーヒーゼリーの量はそこまで多くないけど、上にのってる塩キャラメルアイスがとにかく美味しくて、砕いたナッツがふりかけられてるのもポイント高し。季節ものではなくグランドメニューなのも嬉しい。 カロリーも286kcalと、例えばスタバのドーナツ1個(400kcal弱)よりも低カロリーです。 (コーヒーゼリーパフェ評論家かw) 久々に食べたけどやっぱり美味しい❣️ また食べに来まーす😋 Coffee jelly parfait for dessert!


1💬Normal

Tambay sa Kanto ni Tita Flips! Tapsilog para almusal. Magandang-magandang-maganda pa ko sa umagang kay ganda! Chaaarrr! 🤪☕️🍴🇵🇭🇨🇦☀️🙏🏼💕🍳😍🤩 TypicalFilipinoBreakfast YesWeEatRiceInTheMorning AndLunch AndDinner AndEvenRiceCakesForSnack YouCanImagineHowMuchWeLoveRiceLooolll . . . . . . . . . . . tapsilog egg breakfast rice pinoyfood filipinofood yum toronto canada ontario yummyinmytummy kanto kantobytitaflips foodies foodporn foodgram instafood foodstagram foodbeast foodgasm foodheaven foodpassion foodoftheday foodpic


0💬Normal

⛈☃️⛈ it’s beef cheek kinda weather... throwback to the most gorgeous main course leconfieldrichardhamilton to celebrate The Centurion delicious 🐄


1💬Normal

* Urban Wagyu Steakhouse Surabaya urbanwagyu urbanwagyu . Salah satu resto steak yang baru dibuka di Surabaya. Bukan baru semestinya, karena sudah buka cukup lama secara online, dan sudah dikenal . Suasana resto nyaman & di siang hari (waktu saya ke sana) pencahayaan alami terang benderang, jadi cocok banget buat yang suka foto2 makanan . Rasa? Sama sekali gak mengecewakan, mengingat harganya yang cukup terjangkau, meskipun memakai daging wagyu . Yang saya pesan antara lain: * Aussie Wagyu Tenderloin 200gr: Rp. 99.000,++ * Aussie Wagyu Rib Eye 200gr: Rp. 94.000,++ * Spaghetti Carbonara Wagyu Beef: Rp. 65.000,++ * Soft Drink Rp. 18.000,++ . steaksurabaya restosurabaya travelfoodsby exploresurabaya kulinersurabaya surabayafood surabayafoodies foodbloggersurabaya foodies foodism foodgasm foodgram instafood foodporn foodhunter wagyu wagyusteak steak steakhouse


0💬Normal

.... فرصت بده، به آنها که تورا دوست دارند و انتظار توجه و لبخند تورا میکشند بگذار عطر آرامش و عشق، در دالان زندگی ات بپیچد، در همین ثانیه هایی که هست، در همین ثانیه هایی که رو به پایان است... زمان را هدر نده! تو آنقدرها فرصت نداری که منتظر بمانی آدم هایی که دوستشان داری، تو را دوست بدارند، پس دوست بدار آنها که دوستت دارند و قدردان آنها باش که قدر تورا میدانند! زندگی همینقدر ساده است! کافیست قواعد را بپذیری، بیخیال باشی و لذتش را ببری ... #اشپزی_ایرانی #سفره_ایرانی #غذای_خانگی #غذاهای_خوشمزه #مهمانی #پذیرایی healthyfood photographer foodies chefclub pastrychefs yummymummy house homedecor homesweethome hospitality instaphotoshoot pastryart cakesbyrahi


0💬Normal

Australia’s Best rest_orana_ Thankyou for making the pilgrimage to Sydney this month . Outstanding as always!!! 🍾🥂🍷food wine degustation foodporn indigenous oranarestaurant sydney photooftheday instagood winelover foodies foodie australiasbest restaurant jockzonfrillo australia worldwine sommelier sommlife cheflife outstanding oranainresidence oranafoundation


0💬Normal

Hair of the dog! We had an amazing meal at engineroomct Everyone was talking about their burgers so we had to try them too! They were exactly what we needed after a long day/night on Friday! . . . mysticct ct weekend weekentrip newengland connecticut oldfashioned mimosa weekendvibes gaytravel gaycouples foodies gayfoodies florida floridafoodie foodporn foodphotography foodiesofinstagram foodstagram instafood


0💬Normal

Samyang, (+Bon Cabe Lv. 15) . . Wagelaseehhh..... (JANGAN DI MAKAN YANG MODEL BEGINIAN KALO NGA PENGENNYA PINGSAN) 😫 . . ETAPI ENAK INI MAAHHH 😘 #인친해요 #사진이 #소통해요 #인스타그램 #맛있어요 #먹스타그램 #먹방스타그램 #맛있다 #홈쿸 #홈메이드 #집밥 #라면 #삼양 samyang koreanfood instantnoodle foodpornshare foodgasm foodies foodlover wowlapar wowkuliner makanenak makanterus spicyfood boncabelevel15 workhardplayhard kulinersurabaya


0💬Normal

Citrus Cured Salmon : Those who know me knows that I love raw food. Nigiri, sashimi these are my thing. I have soft corner for these and I don’t like anything messing up with that raw flavor of sashimi or nigiri but this one dish from bdsavva made me utter disappointed. . . . Citrus cured salmon so it was supposed to be salty. I do get that but there is always a boundary to which a person can take saltiness of any item. Sadly it crossed that boundary. That saltiness surpassed other flavors, I could barely taste the freshness of the salmon or fattiness (If it was, couldn’t even tell). There should also be a hint of sweetness there as it was supposed to be cured in salt and brown sugar, cutrus and other spices. I think they cured in too much salt that ruined the item even though citrus did its job of making the salmon tender. . . . . . . . . . . . . . . sashimi salmon japanesefood drinks drink food foods foodgram foodholic foodstagram foodforlife foodie foods foodporn foodblogger foodlover foodphotography Foodholic foodism foodblog foodblogfeed foodheaven foody foodies foodstyling food52 foodbeast foodpic foodlove indianfoodbloggers bangladeshifoodblogger


1💬Normal

What's your favourite food to indulge in on a Sunday? 😍 vaidehifoods


1💬Normal

Assalamu'alaikum 🤗 . Bikin pizza menjelang magrib cahaya remang2, eksotik gitu yah 🙈🤭😅🤣. Tadi pagi dah bikin saos pizza 🍕, mau bikin dough nya beneran tarik ulur males2an 😁, akhirnya datang juga mood sekarang 🤭. Beneran enak nih pizza, tambah lagi pake saos pizza homamade, mantul buanget, langsung habis 🤤😍, nyesel baru bikin sekarang 🤣. Untuk resep dough pizza, sy pake resep mba fitrisasmaya ,thankyou mba fit, resepnya beneran lembut, mantul, recommended moms 👍👍😍😍. Satu resep menghasilkan dua loyang pizza 20 cm. Sy bikin pizza mini setengahnya 🍕😘 . . PIZZA 🍕🍕 Source: fitrisasmaya Rebake: fithriya79 . Bahan: 200 gr tepung terigu protein tinggi 1/2 sdt garam 2 1/2 sdm minyak goreng . Bahan biang: 125 ml air hangat 1 sdt gula pasir 1 sdt ragi instant . Topping: Saos pizza homemade (resep sudah dishare sebelumnya) Sosis sesuai selera, potong2 Keju cheddar parut sesuai selera Keju mozarella parut sesuai selera (sy keju quick melt) Mayonaise sesuai selera . Cara Membuat: 1. Buat biang: masukkan ragi dan gula dalam air hangat, aduk sebentar, biarkan sampai timbul gelembung, sisihkan. 2. Campur terigu, garam dan minyak, lalu tuangi bahan biang, aduk rata, uleni selama 3 menit, bulatkan, taruh diwadah yang telah dioles minyak, lalu tutup dengan kain, biarkan mengembang dua kali lipat. 3. Kempeskan adonan, lalu bagi dua, taruh diloyang pizza, bentuk bulat, lebarkan dengan ujung jari, jadi dua buah diameter 20 cm. Tusuk2 dengan garpu. Beri topping saos pizza, keju cheddar, sosis, mozarella, dan semprotkan mayonaise. 4. Panggang dioven sudah dipanasi sebelumnya, api bawah suhu 180 selama 20 menit, angkat, sajikan.. . . Note* Sy pake otang, dengan api sedang dipanggang dirak tengah atau bawah 10 menit, lalu pindah rak atas 10 menitan. Sesuaikan panas oven masing2.. . . pizza sosis pizzasosis reseppizza resepsimple resepyummy yummyfood yummy baking cooking bakingtime homebaking food foods foodies foodblogger instafood foodstagram kuliner cemilan pku pkulover pekanbaru riau


1💬Normal

Messy burger is a good burger! ⁣ ⁣ To all Buh-Guh lovers, ⁣ Please try this “Stuff Cheese Burger” from woodfireindo! It’s worth the calories! 😝 ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ⁣ food foodgasm foodgram buzzfeedfood foodporn instafood foodbeast foodstagram instagood tasty foodies huffposttaste eatfamous foodnetwork starvingtime comfortfood Jktfoodbang kuliner kulinerjakarta f52grams eeeeeats burger cheese cheeseburger


0💬Normal

[ BAKSO MERCON INDOMIE KUAH ] Wah wah ini bakso yg lagii hitssss di Pinrang.. bukan pindang yo gaez 😂 udah 20th lebih berjualan dan skrg ada bakso tenis & bakso mercon kyk ginii 😍 Ada ga sihh yg jual ginian si Suroboyo tercintahh? 😋 . 💥 BAKSO MERCON - IDR 15k 🏠 Bakso Vetran 📍Jl. Vetran, Pinrang, Sulawesi Selatan ⏰ Setiap hari, 09.00-21.00 ⚠️ HALAL 📷 credit laparlagimakanlagi . Jangan lupa TAP 💖 dan mention temen” kalian buat cobain yukkk 👇🏻👇🏻👇🏻 . surabaya_foodies surabaya_foodies_kakilima


3💬Normal

[ Note ngay tiệm bánh flan mix topping ngay Quận 5 | thonquan5 ] Nói tóm lại là chỉ nên thử flan truyền thống với topping thôi, bánh vừa ăn, mịn màng, béo thơm, hông bị rỗ. Mình có gọi thêm 1 vị kiwi mà thất vọng ghê gớm, cái lớp kiwi ở trên nó kỳ lắm luôn, ăn được một miếng mình bỏ ra luôn. Mình có order thêm panacotta, chè khúc bạch, kem chuối. Panacotta (12k), chè (17k) thì khá bình thường, hỗng nổi trổi lắm, còn kem chuối (12k) thì ưng lắm luôn, kiểu lắm rồi mới được ăn lại mà ngon nên mê lắm luôn, nên thử món này nha bà con. Vào thonquan5 để xem thêm những món ngon ở Quận 5 nhé. -------- 📍Bánh flan 223 🏡223 Trần Bình Trọng, Quận 5, TP HCM 💵12k-22k ⏰11:30 - 21:00


1💬Normal

Famous tandoori paneer momos ☺️ from chowrangee.. ordered online 👍taste is good 😁 stuffing is also fresh Nd tasty.happy yummy food foodies dimsum delhistreetfoodlover foodblogger hedonichungers ♥️♥️♥️♥️Follow hedonichungers


0💬Normal

Per la serie..... Sembra porky 🐷🐽 .... ma è healthy 💪 INGREDIENTI PER DUE PERSONE: 2 carciofi o una confezione di carciofi surgelati 1 peperone 1 pomodoro 2 salsicciadipollo 120 g di pasta (io ho scelto multicereali senza glutine) Far cuocere le verdure a fuoco lento e alla fine aggiungere la salsiccia fatta a pezzi. Poi fate bollire la pasta e fate saltare in padella insieme al condimento🥘🥘🥘 Aggiungere spezie a piacimento (io ho messo peperoncino, pepe e menta) Gustare in buona compagnia 😋😋😋😋


1💬Normal

Out with my lady Last night sacrocuorepizza ❤️ . Doing what we do best...eating all the pizza 🍕


2💬Normal

“Good Food Is A Wise Medicine” A Must Try Cottage Cheese Exotic Schezwan Sizzler & Farmyard Pizza. At Mucho Sizzlers & More muchosizzlers . . love instagood me cute tbt photooftheday instamood tweegram picoftheday foodporn foodie instafood foodphotography yummy delicious love instagood foodstagram foodlover foodblogger foodgasm like follow healthyfood dinner tasty lunch eat photooftheday restaurant foodies yum food


0💬Normal

AVOCADO + PINEAPPLE + BANANA PUREE 1/4 organic Avocado 1/2 organic Banana 1/4 cup canned or fresh organic Pineapple Instructions 1. Place all ingredients into blender and puree until smooth. Serve immediately for best flavor and color. !Because of the avocado and banana, this puree does not freeze well! babyweaning babyfood food foodie foodiesofinstagram instgood motherhood healthyrecipes healthyfood babyfirstfood babyledweaning babyledweaning6months babyledweaningrecipes love smile cute beautiful babygirl babyboy mummy yummy babylove bebekekgida puree babypuree babyfoodrecipes smile cute fun instafood foodies vegetarianrecipes


0💬Normal

焼肉とビール🥩🍺😋💕 I drank beer while eating Yakiniku 🥩🍺😋💕 #焼肉 #肉 #ビール #乾杯 #神戸 #長田 yakiniku roastedbeef grilledbeef beef japanesebeef wagyubeef beer cheers foodies delicious_food hungry foodpicture dinnertime yummy yummyfoods healthyfoods staminafood gourmet delish koreanfood asianfood kobe japan dailypicture


0💬Normal

Bogavante pochado lentamente, jugo de carabinero, alga codium y palo cortado en restaurante DiverXO Madrid food michelinrestaurant Michelinstar Madridfood Michelin .


5💬Normal

Espardeñas a la robata con pil pil de ají amarillo, leche de tigre caliente de salmonetes fritos y anguila ahumada en restaurante DiverXO Madrid food michelinrestaurant Michelinstar Madridfood Michelin .


2💬Normal

Pollo frito y "tortiyaki" de patatas y los interiores del pollo estofado en su jugo escabechado en restaurante DiverXO Madrid food michelinrestaurant Michelinstar Madridfood Michelin .


7💬Normal

Canapé crujiente de piel de cochinillo, chopitos, mermelada de tomates maduros y chopitos secos. Crema de habaneros tatemados y queso idiazabal. Limón verde helado con raíz de cilantro en restaurante DiverXO Madrid food michelinrestaurant Michelinstar Madridfood Michelin .


1💬Normal

Jangan takut makan pedes ! Gue sekarang lagi kulineran dan nyobain makan Rujak dengan 15 cabe ! Kebayang kan pedes nya gmna ? Tapi gw gag takut kepedesan ataupun panas dalem. Kenapa? Adem itu gue cukup minum Ching Ku Sparkling doang jadi gag takut panas dalem dan makan pedes lagi deh.. 😄🤗 . . . . AdemItuGuerujakkulinerindonesiakulinercuisineculinaryfoodiesindonesianculinarywisataindonesiatravelingvacationinstatravelinstagoinstagoodtripholidayfuntraveltourismtouristinstatravelinginstapassportmytravelgramtravelgramtravelingramigtravelmicroinfluencertravelbloggerwanderlust


12💬Normal

. . . the river swells at the edge where spilling past is half fresh-- water, half sea soft green feathers from the bellies of goslings swirl the air ________________________________


11💬Normal

. . . i am weak 🥢 _________________________________


5💬Normal

. . . Lost love leaps laughing from a ledge, Breaking twigs as she drops from the edge. All lands in laps of loved and likewise, Left I to bring forth such tears to their eyes. Lies provoked, sustained and joked, Like ants all pour out of the holes that are poked. Desperate echoes from distant chasms; Eye half-open, twitches and spasms. Thoughts ingested, digested, re-invested, It's suggested, inferred that I messed it, Up. Missed it. Misted up. Futility reigns. And reins. And rains. _________________________________ aesthetics


3💬Normal

. . . and there-- she’d grown up there, the space between one silent word and another, precious, adored, no need to hoard love under the bed. She followed her mother’s example, purchased soft, warm clean sheets, made of crisp linen and percale--ready to swallow you whole--an ocean of hunger and there--there, she had you beckoning, on your knees with flowers in your arms, roses, orchids, lustily open, wanting to be touched _________________________________


4💬Normal

. . . and i miss you everyday _________________________________


4💬Normal

. . . She had loved other things than just him. She had loved her safety, and she felt it here. She opened her eyes; she hadn't realized she had closed them again. The whiskey made her dehydrated. She looked at her fingertips, all wrinkled and prune-like. Her hair, long and perfect, soaking wet. Her toes, her feet, her arms, were all covered in an immaculate safety. She did not want to go anywhere. She just wanted a few more days alone with her thoughts. She could stand that loneliness for a little while longer. _________________________________


7💬Normal

. . . the day-breaks bird calls, blooming lilacs lie hidden-- among green oak leaves fragments of lights ________________________________


4💬Normal


Next Page

#dinner - #recipes - #food - #keto

counter