#healthylife

เค้กกล้วยเล็บมือนาง & Bliss Balks จากแบรนด์ @scrumptious.pcy 😋😘 . 💋Ginzy healthy & delicious💋 FB : ginzy กินซี่ IG : ginzy.ginzy . 📍Ginzy Bangna สาขาบางนา-แบริ่ง •ซอยแบริ่ง23 ถนนสุขุมวิท107 Line@ : @ginzy.bangna Email : ginzy.bangna@gmail.com Tel : 064-195-9539 . 🚪Opening Hours จ-ศ : 7:00 - 21:00 ส-อา : 9:00 - 21:00 . 📍Ginzy Chaeng สาขาแจ้งวัฒนะ •ถนนแจ้งวัฒนะ-คลองประปา ติดJ-Coffee ติด The Base Condo Line@ : @ginzy.chaeng Email : ginzy.chaeng@gmail.com Tel : 061-526-4445 . 🚪Opening Hours จ-ศ : 7:00 - 21:00 ส-อา : 10:00 - 21:00 . 📍Ginzy Shop สาขาเลียบด่วนรามอินทรา •12/428 ซอยประเสริฐมนูกิจ 33 แขวงนวลจันทร์ เขตบึงกุ่ม กทม.10230 Line@ : @ginzy.ginzy Email : info.ginzy@gmail.com Tel : 094-442-2563 . 🚪Opening Hours จ-ศ : 9:00 - 21:00 ส-อา : 9:00 - 21:00 . #ginzyshop #ginzychaeng #deliciousfoods #healthyanddelicious #อาหารคลีน #ขนมคลีน #ขนม #อร่อย #delicious #heathyfood #healthy #snack #healthylife


0💬Normal

Protect yourself this winter with the ultimate flu fighter! To get the most from every garlic clove, let it sit for about 15 minutes after crushing or chopping to allow its powerful compounds to activate.


1💬Normal

[ PAID PROMOTE DIES NATALIS FAKULTAS EKONOMI UNIVERSITAS SANATA DHARMA 2019 ] Bugar itu wajib dan diciptakan, bukan diimpikan... Bentuk badan itu pilihan.. Selamat beraktivitas 😁😊🤗💪💦 . . . @mastergymjogja CUMAN 125K per bulan udah bisa ngeGym ditempat yang fasilitasnya full lengkap, baru, bersih, dan nyaman 🤗😍😁 . . . @mastergymjogja HARGA PROMO!! . . . #PENDAFTARAN ANGGOTA BARU / PERPANJANGAN ANGGOTA LAMA BAYAR LANGSUNG 2 BULAN (275K) DAPAT 3 BULAN (save 275K) sudah termasuk biaya anggota untuk 3 bulan pertama dan biaya pendaftaran, Perpanjangan 125k di bulan ke4 dst.. . . . Pendaftaran Anggota baru / perpanjangan anggota lama perseorangan langsung 6 bulan (600k), GRATIS pendaftaran, GRATIS 3 bln (dapat 9 bulan), dan KAOS MASTER GYM . . . Pendaftaran Anggota baru / perpanjangan anggota lama perseorangan langsung 12 bulan / 1 tahun (1000k), GRATIS pendaftaran, GRATIS 6 bulan (dapat 18 bulan / 1.5 tahun), dan dan KAOS MASTER GYM . . . #Pendaftaran Anggota baru Ber2 400k (sudah termasuk biaya anggota ber2 untuk 3 bulan pertama dan biaya pendaftaran), Perpanjangan 225k di bulan ke4 dst.. . . . #Pendaftaran Anggota baru Ber3 600k (sudah termasuk biaya anggota ber3 untuk 3 bulan pertama dan biaya pendaftaran), Perpanjangan 350k di bulan ke4 dst.. . . . #Pendaftaran Anggota baru Ber4 800k (sudah termasuk biaya anggota ber4 untuk 3 bulan pertama dan biaya pendaftaran), Perpanjangan 475k di bulan ke4 dst.. . . . #Pendaftaran Anggota baru Ber5 1150k (sudah termasuk biaya anggota ber5 untuk 3 bulan pertama dan biaya pendaftaran), Perpanjangan 600k di bulan ke4 dst.. . . . Yuk buruan pada merapat gabung jadi anggota @mastergymjogja !! Dapatkan fasilitas dan promo menarik nya!! Ingat target ingat @mastergymjogja ya guys.. 💪👍 . . . For more information : ☎ (0274) 4463870 📱085879964620 . . . . #mastergymjogja #master.gym.jogja #mastergymyogyakarta #gymjogja #gymjogjaevent #fitnessjogjamurah #fitnessjogjabersih #fitnessjogjanyaman #mahasiswajogja #TemanSehatMASTERGYM #sleman #jogja #jogjainfo #janganlupaolahraga 💪 #gym #workout #fitness #healthylife 🤗🏋‍♀


0💬Normal

🥂 Cheers💎♥️


1💬Normal

Here are the photos of #TeamWLSA Gold Coast Marathon! 🤩🤩 More than 12 weeks ago when 100 people decided to accept the #TeamWLSA challenge and commit to choosing an event at the Gold Coast Marathon 2019. There were some incredible times on course this weekend across all events. The tears, the smiles and the sense of satisfaction and elation were worth all the fear beforehand. My massive, heartfelt congratulations to everyone. You are all winners! Enjoy these official #TeamWLSA photos and read my personal message at BIO @wlsaust #YesYouCan, Felicity Cohen CEO of WeightLoss Solutions Australia


1💬Normal

Kegiatan rutin . . . Berjemur di pagi hari menikmati dan mensyukuri nikmat Tuhan YME 😍 #narsis #healthylife


0💬Normal

Sudah diet dan jaga pola makan tapi berat badan tidak turun? Mungkin usus kamu kotor! 😱😱 . Rubah dietmu menjadi sehat dan menyenangkan dengan *OPTRIMAX PLUM DELITE!* 🍑😍😍 . OPTRIMAX PLUM DELITE🍑 berbentuk buah dan kalian tetap bisa makan makanan enak, turun berat badan tanpa harus olahraga✔ . > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌💪 > Turun 2-7 KG Dalam Seminggu ✔ > Setelah 8 Jam Konsumsi 98% BAB 💩 > Berbentuk Buah 🍎 > 100% HALAL & 100% Herbal ☘🍃 > Tidak berbentuk bubuk, pil, ataupun kapsul ❌💊 > Tidak ada pantangan makan 😍👏🏻 > Detox dan memperbaiki metabolisme tubuh . ORDER NOW! 🙆‍♂️🙆‍♀️ 📲 Line ID : @ovy9805c 📲 WA : 0878 7750 0057 . Follow dan lihat testimony nya di instagram ya 😎 @mydietsecret.id @mydietsecret.id @mydietaecret.id . 💎FREE KOSULTASI💎 . #plum #diet #dieting #healthyfood #healthylife #healthy #fitness #fruit #fatloss #cleaneating #weightloss #food #nutritions #bwl #optrimax #plumindo #optrimaxjelly #jellydiet #dietaman #dietmudah #skincare #lambeturah #slim #dietalami #weightloss #langsing #diethalal #dietplan #dagelan #indovidgram #gym


0💬Normal

I'm going to start this program on the 29th 🙌 Morning MeltDown 100! I am a bit intimidated but I'm also very excited for this one! I love the challenging ones 👍 . . . . . . . . . . #fitmom #fitwife #fit #fitnesslife #gethealthy #healthylife #idaho #lifestyle #motivation #pushyourself #weightlossjourney #morningmeltdown100 #keepgoing #dontgiveup #yougotthis #noexcuses #iwontquit #idaho #lifestyle #motivation #pushyourself #Workingoutwithwindy #weightlossjourney #toned #getitdone #ilovecardio


0💬Normal

Are you constantly stressed, anxious or experiencing panic attacks? You will be low in magnesium. Magnesium plays a role in many body functions but also in anxiety & stress. Magnesium is known as the chill mineral. Most people's diet is poor of magnesium. GABA is the brain's calming neurotransmitter, but if you don't have enough magnesium your GABA levels drop. Eat food rich in magnesium like: almonds, cashews, pumpkin seeds, spinach, chicken, banana & apples. Or take a magnesium supplement is very effective for these health problems with no side effects compare to medications. Best magnesium to use is magnesium L-threonate as it cross the blood brain barrier. Perhaps next time you feel stressed rather opt for magnesium instead of the meds. #dubainutritionist #funtionalmedicine #functionalnutritionist #magnesium #healthylife #naturalhealth #supplements


0💬Normal

Dengue season!!! And now considered as a National EMERGENCY! doterra Terrashield Spray helps protect my whole family from pesky mosquitoes and other bugs! Im also assured that what im using on my family is all natural, safe and effective 😊 . . #oildropph #oildropphfeedback #essentialoilfeedback #doterraoils #doterraph #doterra #doterramanila #doterraphilippines #essentialOils #essentialoilsph #essentialOilsManila #natural #naturalph #naturalcureph #naturalLiving #healthph #healthylife #mommyph #momfindsph #mommymusthave #familyph #giftsph #naturalremedyph #remediesph #cureph #pillcaseph #naturalsolutionsph #forsaleph #essentialoilworks #essentialoilworkshopph


0💬Normal

[ PAID PROMOTE DIES NATALIS FAKULTAS EKONOMI UNIVERSITAS SANATA DHARMA 2019 ] Bugar itu wajib dan diciptakan, bukan diimpikan... Bentuk badan itu pilihan.. Selamat beraktivitas 😁😊🤗💪💦 . . . @mastergymjogja CUMAN 125K per bulan udah bisa ngeGym ditempat yang fasilitasnya full lengkap, baru, bersih, dan nyaman 🤗😍😁 . . . @mastergymjogja HARGA PROMO!! . . . #PENDAFTARAN ANGGOTA BARU / PERPANJANGAN ANGGOTA LAMA BAYAR LANGSUNG 2 BULAN (275K) DAPAT 3 BULAN (save 275K) sudah termasuk biaya anggota untuk 3 bulan pertama dan biaya pendaftaran, Perpanjangan 125k di bulan ke4 dst.. . . . Pendaftaran Anggota baru / perpanjangan anggota lama perseorangan langsung 6 bulan (600k), GRATIS pendaftaran, GRATIS 3 bln (dapat 9 bulan), dan KAOS MASTER GYM . . . Pendaftaran Anggota baru / perpanjangan anggota lama perseorangan langsung 12 bulan / 1 tahun (1000k), GRATIS pendaftaran, GRATIS 6 bulan (dapat 18 bulan / 1.5 tahun), dan dan KAOS MASTER GYM . . . #Pendaftaran Anggota baru Ber2 400k (sudah termasuk biaya anggota ber2 untuk 3 bulan pertama dan biaya pendaftaran), Perpanjangan 225k di bulan ke4 dst.. . . . #Pendaftaran Anggota baru Ber3 600k (sudah termasuk biaya anggota ber3 untuk 3 bulan pertama dan biaya pendaftaran), Perpanjangan 350k di bulan ke4 dst.. . . . #Pendaftaran Anggota baru Ber4 800k (sudah termasuk biaya anggota ber4 untuk 3 bulan pertama dan biaya pendaftaran), Perpanjangan 475k di bulan ke4 dst.. . . . #Pendaftaran Anggota baru Ber5 1150k (sudah termasuk biaya anggota ber5 untuk 3 bulan pertama dan biaya pendaftaran), Perpanjangan 600k di bulan ke4 dst.. . . . Yuk buruan pada merapat gabung jadi anggota @mastergymjogja !! Dapatkan fasilitas dan promo menarik nya!! Ingat target ingat @mastergymjogja ya guys.. 💪👍 . . . For more information : ☎ (0274) 4463870 📱085879964620 . . . . #mastergymjogja #master.gym.jogja #mastergymyogyakarta #gymjogja #gymjogjaevent #fitnessjogjamurah #fitnessjogjabersih #fitnessjogjanyaman #mahasiswajogja #TemanSehatMASTERGYM #sleman #jogja #jogjainfo #janganlupaolahraga 💪 #gym #workout #fitness #healthylife 🤗🏋‍♀


0💬Normal

‼️BAHAYA RADIASI TERHADAP MATA‼️ . Mata merupakan salah satu aset yang paling berharga, sehingga harus dijaga benar kesehatannya. Karena mata itu cerminan jiwa. Eaaa 😄😋 . Sering2 natap monitor komputer bisa membuat mata menjadi lebih lelah dari pada membaca. Apalagi membaca hati si dia. . Tahu gak kalo radiasi gelombang elektromagnetik yang ditimbulkan komputer bisa ganggu hubungan kalian berdua? Hehehe... 😁 Dah ah... Serius dikit ya. Nah yang paling parah radiasi gelombang elektromagnetik ya bisa ganggu kesehatan terutama kesehatan mata. . Studi yg dilakukan American Optometric Association (AOA) mencetuskan bahwa radiasi komputer dapat menyebabkan kelelahan mata dan gangguan lainnya pada mata. . Kebanyakan gejala yang dikeluhkan ya... soal kelelahan mata, pandangan menjadi kabur dan mata kering. . Masalah visual lainnya yang timbul adalah soal gangguan sakit kepala dan sakit leher atau bahu. . Nah bagi kamu yang sering nongkrong di depan komputer, lindungi dan rawatlah mata Anda dari radiasi yang ditimbulkannya. . Dan kabar buruknya... Efek radiasi layar HP juga sama ya. So... Perhatiin jg tuh yang sering natap HP lama2. . Mending ketemu langsung aja sama doi... Jadi gak kena radiasi elektromagnetik. Paling cuma radiasi cinta aja 💕😍 . More info Follow :@joyrazeroantiradiasi . #radiasi #bahayaradiasi #radiasigadget #radiasiponsel #radiasikomputer #matalelah #sakitkepala #sakitleher #healthyfact #funfact #healthypeople #gayahidup #infokesehatan #tipssehat #lifestyle #hidupsehat #instahealth #healthy #healthylife


0💬Normal

And that was her magic. She could still see the sunset, even on those darkest days. Grateful...✨ . #sunset #nature #freshair #peace #love #life #gratitude #kindness #hills #walk #peaceful #health #healthylife #activelife #vidasana #cuidate


0💬Normal

건강이 최고,,, 운동도 무리하면 병이다... . . . #workout #pilates #pilatesinstructor #healthylife #적당선지키기힘들다


1💬Normal

Ella’s favorite oils and products: Gentle baby and lavender in her bedroom diffuser at night. Tranquil rolled on spine when she has extra energy. Peace and calming in living room diffuser while we’re winding down at night. Kidscents bath gel and shampoo for tubby time. Seedlings diaper rash cream for the occasional rash. Rose ointment for dry skin in the winter. Lavaderm for those long summer days. ☀️ What are your kiddos favorite oils?


1💬Normal

Quitting isn’t bad...it just depends on what you’re quitting! #makegoodchoices #quitter #healthylife #moderation #doitforyourself


0💬Normal

#Repost @steak21_id with @kimcy929_repost • • • • • • EH SODARE, yang hobi makan #allyoucaneat, kudu banget cobain paket C di Steak 21 Buffet nih! Lagi ada promo spesial lho, beli e-Voucher khusus paket C di aplikasi @traveloka cuma 343.270 NETT, dari harga sebelumnya, 429.088 NETT, lho! Biar makin hemat, masukkin juga kode promo NUNGGUGAJIN dan dapatkan extra potongan 30ribu. Syarat & ketentuan: a. Berlaku setiap hari b. Hanya untuk dine in c. Sudah termasuk pajak & service restoran d. Tidak ada batasan dalam penggunaan voucher e. Promo tidak dapat digabung dengan promo selain dari Traveloka f. Promo hanya berlaku untuk outlet Steak 21 Buffet AYCE BBQ Mall Kelapa Gading 3. #AllYouCanSteak #Steak21Buffet #SteakAround #Steak21 . . #foodie #foodporn #foodlover #steaklover #anakjajan #dutztukangmakan #eatandtreats #foodgasm #mouthwatering #steakaround #steakfriends #restoransteak #goodfood #alwaysfood #special #makansampaikenyang #healthylife #lunch #dinner #nyetik


0💬Normal

I don't grow when things are easy. I grow when I face challenges💪💯💝 #bettereveryday #lifeevolution #wealthylife #healthylife #training #trainer #workout #bangkok #thailand


0💬Normal

ซ่อมร่างด้วยสารอาหาร ขวัญชอบซดน้ำต้มกระดูกหมูเพราะสบายคอ อุ่นท้อง แถมได้วิตามินดีๆและคอลลาเจนเพียบ ใส่ตับเติมธาตุเหล็ก ใส่หมูสับเีิมโปรตีนและไขมันดีต้องมา ในจานเป็นเส้นแก้วผัดไข่ใส่ชะอมกินอาหารตามใจแต่ถูกหลัก ❌น้ำตาล ❌ชูรส แต่ถูกปากและสบายใจ ในวันที่รักร่างกายก็ต้องนำสิ่งดีๆเข้าร่างกันนะคะ #มี๊ขวัญพากิน #มือใหม่หัดรักตัวเอง #ความสวยเริ่มได้จากในครัว #กินให้ผอม #อาหารเพื่อสุขภาพ #อาหารลดน้ำหนัก #อาหาร80ออกกำลังกาย20 #healthy #healthyfood #healthyeating #healthylife #healthylifestyle #fitfood #lchf #lchfdiet #บันทึกเตือนตัวเอง #อาหารคลีนเพื่อสุขภาพ #eatfitwithkwan #กินคลีน #กินดีอยู่ดี #lowcarb #lchf


0💬Normal

Squats have always been my weakest, but feel like they're getting stronger each week. Squats 305lbs x 13


2💬Normal

1 sachet every morning with empty stomach or 30 minutes before workout / exercise . . . Function : . ✅ DETOX . ✅ FAT LOSS . ✅ INCREASE METABOLISM . ✅ CONVERT FATS TO ENERGY . ✅ CONTROL APPETITE . ✅ IMPROVE DIGESTION SYSTEM . ✅ PRESERVE MUSCLE . ✅ HEALTHY SKIN . . . Directions : . ▶️ One sachet daily to be taken on an empty stomach before you kickstart your day . Recommended to be shaken with 150ml - 200ml iced water or temperature room . Do not stir the powder mix as the fiber might not dissolve completely . . . Reminder : . ▶️ Drink a glass of water before consuming SureSlim . After half an hour , enjoy your breakfast ( preferable heavy breakfast ) . Drinking more water enchance fiber to absorb essential vitamins and nutrients from food . . . Caution : . ▶️ Avoid direct from sunlight , keep away from children and not suitable for pregnant women . . . . #sureslimeastcoast #sureslim_my #sureslimdetox #sureslimfiber #sureslimworldwide #loseweightin10days #nakkurus #supplements #instadaily #keepcalmandloveyourbody #progress #noexcuses #healthylife #cleaneating #fatburner #fitnessmotivation #wellness #weightloss #losingweight #fatloss #nopainnogain #workout #transformation #musttry #belumcubabelumtahu #bukankalengkaleng #bbb #worldwide #goodvibesonly . +60172577571 WhatsApp for details and order💕


0💬Normal

“Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.” 👲🏿🤵🏿🤴🏿🖤🇺🇸 #whatsitallabout #whoarewe #nohelp #healthylifestyle #healthyliving #balance #freeride #focus #young #man #rumble #inspire #healer #heal #healthylife #healthyfats #healthcoach #healthygut #healing #mentalhealthawareness


2💬Normal

The design business continues to navel gaze. Designers are still designing for other designers rather than working to convince the business world of the importance of design in our everyday lives. #healthylife #gymrat #smile #WV


0💬Normal

Allow The Dark In You That Invokes Healing To Ignite A fire Burning So Hot And Bright. Your Soul Force... Is Key. Allow Your Passions To Resonate. Everything You Do. Allow Love To Elevate Your Life. 🤓👽*❤Find Your Balance ❤*👽🤓 Trent Frymire ftbfitnessthroughbalance.com (817)939-1290 trent.frymire@member.Mensa.org


1💬Normal

О салатах, так как сейчас самое время для простых, но очень полезных. Этот на картинке из салатных листьев, базилика, мяты, первых хрустящих огурчиков с маминой грядки и помидоров черри. Слегка подсолен травяной солью. ▪️А можно так, как на 2 фото. Помидоры, чернослив или просто сливы, молодая свекольная ботва, соль и другие травы по вкусу. ▪️А можно ещё и так: стеблевой сельдерей, мякоть апельсина, салат или пекинская капуста, сырая морковь на крупной тёрке, изюм или даже свежий виноград. Заправляется лимонным соком с чайной ложкой меда, можно посыпать дроблненым грецким орехом. ▪️ Много идей с авокадо. Мне нравится сочетание со стручковой паровой фасолью, помидорами и зеленью. 🍅🥒🥬🍊🥑#vegan #veganlife #healthy #салаты #веган #веганкухня #здоровье #салат #безглютена #веганство #vegan #veganfood #onlynatural #healthyrecipes #домашняякухня #сыроедение #полезно #готовимдома #veganrecipes #veganfood #пп #plantbased #vegantreats #healthylife #veganfoodblog #веганам #rawvegan #raw


0💬Normal

Next week, I have the privilege of spending every morning with @haskayneschool ‘s #Mmgmt students teaching them the key #managerial accounting concepts. . . I have dig deep into the “tickle trunk” to find daily activities that keep us awake and learning.📉📊📚 . . We start with making paper hats on Monday so I did a lil practicing today as I prepped for the week ahead. #accountingcanbefun


1💬Normal

Veggies and fruits for a new week! 대망의 챌린지 준비중!!!😍... 요새 하도 잘먹어서 에너지도 파이팅도 지방도 과잉상태라... 3주동안 풀만 먹어도 괜찮을 느낌이에요 ㅋㅋㅋㅋ 오늘 채소랑 과일 등등 장 봐와서 이제 다듬어 정리해두려고요! 비트는 로스트해둘거고요! ㅎㅎㅎ 낼부터 또 새롭게 시작해요 우리😍#지나클린이팅챌린지 #지나디톡스챌린지 #지나스무디레시피 #지나스무디챌린지 #챌린지준비중 #장바구니하울 #잇클린 #클린이팅 #건강식단 #다이어트 #디톡스 #다이어트식단 #스무디 #veggies #greens #healthylife #detox #healthyeating #plantbased #wholefoods


1💬Normal

- 한가한 주말의 헬스장 🙃


1💬Normal

Mid Year Pro Q Giverway, 2 PRO CARD WINNERS will receive a $150 gift bag. . Wishing all athletes all the very best . #health #fitness #wellness #happy #support #success #gym #lifestyle #workout #goodhealth #gethealthy #healthylife #healthtalk #eatclean #eatlocal #research #life #love #today #goals #fitfood #glutenfree #healthyeating #healthyrecipes


2💬Normal

What is your favorite hair care routine? . ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ . Trying out some new hair care (+new body wash), I will update you guys on how nice it is! Super excited! ◇◇◇ Update: I adore the body wash so much! It feels so smooth against my skin! As far as the hair items, they felt nice but I will not see results until later naturally! Still, such a nice routine! ◇◇◇


1💬Normal

Best wishes to all of my lovely IG ❤💐🦉🌹💜 .wishing you a happy day🙏 . This photo was of the last day of 2018 . 🤗🤗🤗🤗 .To all of my lovely IG : 🌻 Happy New Year🌻🌻😘😘😘 . The correct Respiration ( breathing) should be practiced daily to protect the nerves system . #yoga #yogamaster #meditation #positivevibes #positivethinking #lifestyle #healthy #healthylife #sports #66yearsold #ageisjustanumber #fitness #fit #motivation #sportlife #happiness #cleaneating #clearmind #instayoga #instasports #instafit #instafitness #breathing #peace #peaceofmind#soulcoach#tv#tvinterview#alarabiyatv


1💬Normal

Best wishes to all of my lovely IG ❤️💐🦉🌹💜 . .wishing you a happy day🙏 . .To all of my lovely IG : As the New Year dawns🌻I hope it is filled with the promises of a brighter tomorrow. Happy New Year🌻🌻 . . . The correct Respiration ( breathing) should be practiced daily to protect the nerves system (Inhale and Exhale) . #yoga #yogamaster #meditation #positivevibes #positivethinking #lifestyle #healthy #healthylife #sports #66yearsold #ageisjustanumber #fitness #fit #motivation #sportlife #happiness #cleaneating #clearmind #instayoga #instasports #instafit #instafitness #breathing #peace #peaceofmind#soulcoach#tv#tvinterview#alarabiyatv


2💬Normal

Best wishes to all of my lovely IG ❤💐🦉🌹💜 .wishing you a happy day🙏 . This photo was of the last day of 2018 . 🤗🤗🤗🤗 .To all of my lovely IG : 🌻 Happy New Year🌻🌻😘😘😘 . The correct Respiration ( breathing) should be practiced daily to protect the nerves system . #yoga #yogamaster #meditation #positivevibes #positivethinking #lifestyle #healthy #healthylife #sports #66yearsold #ageisjustanumber #fitness #fit #motivation #sportlife #happiness #cleaneating #clearmind #instayoga #instasports #instafit #instafitness #breathing #peace #peaceofmind#soulcoach#tv#tvinterview#alarabiyatv


5💬Normal

Best wishes to all of my lovely IG ❤️💐🦉🌹💜 . .wishing you a happy day🙏 . .To all of my lovely IG : As the New Year dawns🌻I hope it is filled with the promises of a brighter tomorrow. Happy New Year🌻🌻 . . . The correct Respiration ( breathing) should be practiced daily to protect the nerves system (Inhale and Exhale) . #yoga #yogamaster #meditation #positivevibes #positivethinking #lifestyle #healthy #healthylife #sports #66yearsold #ageisjustanumber #fitness #fit #motivation #sportlife #happiness #cleaneating #clearmind #instayoga #instasports #instafit #instafitness #breathing #peace #peaceofmind#soulcoach#tv#tvinterview#alarabiyatv


4💬Normal

Best wishes to all of my lovely IG ❤️💐🦉🌹💜 . .wishing you a happy day🙏 . .To all of my lovely IG : As the New Year dawns🌻I hope it is filled with the promises of a brighter tomorrow. Happy New Year🌻🌻 . . . The correct Respiration ( breathing) should be practiced daily to protect the nerves system (Inhale and Exhale) . #yoga #yogamaster #meditation #positivevibes #positivethinking #lifestyle #healthy #healthylife #sports #66yearsold #ageisjustanumber #fitness #fit #motivation #sportlife #happiness #cleaneating #clearmind #instayoga #instasports #instafit #instafitness #breathing #peace #peaceofmind#soulcoach#tv#tvinterview#alarabiyatv


1💬Normal

Best wishes to all of my lovely IG ❤️💐🦉🌹💜 . .wishing you a happy day🙏 . .To all of my lovely IG : As the New Year dawns🌻I hope it is filled with the promises of a brighter tomorrow. Happy New Year🌻🌻 . . . The correct Respiration ( breathing) should be practiced daily to protect the nerves system (Inhale and Exhale) . #yoga #yogamaster #meditation #positivevibes #positivethinking #lifestyle #healthy #healthylife #sports #66yearsold #ageisjustanumber #fitness #fit #motivation #sportlife #happiness #cleaneating #clearmind #instayoga #instasports #instafit #instafitness #breathing #peace #peaceofmind#soulcoach#tv#tvinterview#alarabiyatv


1💬Normal

Best wishes to all of my lovely IG ❤️💐🦉🌹💜 . .wishing you a happy day🙏 . .To all of my lovely IG : As the New Year dawns🌻I hope it is filled with the promises of a brighter tomorrow. Happy New Year🌻🌻 . . . The correct Respiration ( breathing) should be practiced daily to protect the nerves system (Inhale and Exhale) . #yoga #yogamaster #meditation #positivevibes #positivethinking #lifestyle #healthy #healthylife #sports #66yearsold #ageisjustanumber #fitness #fit #motivation #sportlife #happiness #cleaneating #clearmind #instayoga #instasports #instafit #instafitness #breathing #peace #peaceofmind#soulcoach#tv#tvinterview#alarabiyatv


6💬Normal

Best wishes to all of my lovely IG ❤️💐🦉🌹💜 . .wishing you a happy day🙏 . .To all of my lovely IG : As the New Year dawns🌻I hope it is filled with the promises of a brighter tomorrow. Happy New Year🌻🌻 . . . The correct Respiration ( breathing) should be practiced daily to protect the nerves system (Inhale and Exhale) . #yoga #yogamaster #meditation #positivevibes #positivethinking #lifestyle #healthy #healthylife #sports #66yearsold #ageisjustanumber #fitness #fit #motivation #sportlife #happiness #cleaneating #clearmind #instayoga #instasports #instafit #instafitness #breathing #peace #peaceofmind#soulcoach#tv#tvinterview#alarabiyatv


10💬Normal

Best wishes to all of my lovely IG ❤💐🦉🌹💜 .wishing you a happy day🙏 . . . The correct Respiration ( breathing) should be practiced daily to protect the nerves system . #yoga #yogamaster #meditation #positivevibes #positivethinking #lifestyle #healthy #healthylife #sports #66yearsold #ageisjustanumber #fitness #fit #motivation #sportlife #happiness #cleaneating #clearmind #instayoga #instasports #instafit #instafitness #breathing #peace #peaceofmind#soulcoach#tv#tvinterview#alarabiyatv#yoginilife


12💬Normal


Next Page

#dinner - #recipes - #food - #keto

counter