#tyaracarenilai

Salam mommies ! Customer COD di KLIA 😍 Thank you dear beli Lemon oil tyara.care_nilai Anyone nak COD harini whatsapp me okay? Jom apa tunggu lagi semua yang dah cuba tyara.care mesti bepuas hati tau 😍 mommies nak cuba? . 📲 0172133801 📲 0172133801 📲 0172133801 . COD AREA 👇🏻 🚗NILAI TOWN . 🚗KLIA 🚗SEPANG 🚗BANDAR ENSTEK . 🚗KOTA SERIEMAS . 🚗PORT DICKSON tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Event: Soft launching Tyara care event Time: 29/10/2019 Venue: Leeyanarahman bangi . Masa mula2 join tu memang kita try dulu product ni nak tahu betul ke tak berkesan ke tak? Tak nak la sekadar menjual je tapi kita sendiri tak try kan? Ada 1 hari tu anak sis demam 39.1 memang panas tanpa berlengah bagi ubat then sapu lemon oil kat leher, tapak kaki dan diffuse lemon sepanjang malam. Esoknyaa taraaa terus elokkk !! Sejak tu la sis percaya product ni, dia membantu memulihkan kesihatan anak anak dengan cepat takde la mommies duk risau je kan biasa kita bg anak ubat pun belum tentu sehari terus elok kan? 🤒 . Ingat kita menjual bukan sekadar nak untung je, lebih kepada nak menolong orang, apa kata product baik kita share dengan org lain biar sama2 dapat manfaat kan? . So far banyak positive feedback yang kita terima dari customer 🥰🥰 siapa tak nak cuba memang la sangat rugi ! Apa kata lepas kita lebihkan keperluan anak pulak dari keperluan diri sendiri ? Kesihatan anak lagi penting tau 🤭🥴 anak ceria ibu senang hati . tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Event: Soft launching Tyara care event Time: 29/10/2019 Venue: Leeyanarahman bangi . Masa mula2 join tu memang kita try dulu product ni nak tahu betul ke tak berkesan ke tak? Tak nak la sekadar menjual je tapi kita sendiri tak try kan? Ada 1 hari tu anak sis demam 39.1 memang panas tanpa berlengah bagi ubat then sapu lemon oil kat leher, tapak kaki dan diffuse lemon sepanjang malam. Esoknyaa taraaa terus elokkk !! Sejak tu la sis percaya product ni, dia membantu memulihkan kesihatan anak anak dengan cepat takde la mommies duk risau je kan biasa kita bg anak ubat pun belum tentu sehari terus elok kan? 🤒 . Ingat kita menjual bukan sekadar nak untung je, lebih kepada nak menolong orang, apa kata product baik kita share dengan org lain biar sama2 dapat manfaat kan? . So far banyak positive feedback yang kita terima dari customer 🥰🥰 siapa tak nak cuba memang la sangat rugi ! Apa kata lepas kita lebihkan keperluan anak pulak dari keperluan diri sendiri ? Kesihatan anak lagi penting tau 🤭🥴 anak ceria ibu senang hati . tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Mommies mesti selalu dengar pasal Paraben kan? 🤨Tapi tahu tak Paraben tu sebenarnya apa? and how it works in the product yang kita guna tu? 🥴 - - Paraben adalah adalah bahan pengawet yang digunakan untuk melambatkan microorganisms 🤔 Senang cerita, Paraben adalah bahan pengawet yang melambatkan product tu cepat rosak. Paraben is not good because it can leads to Cancer 😢 Sebab itulah pentingnya Product yang kita guna tu tidak menggunakan kandungan Paraben ☝🏼 Dengan Tyara Care mommies semua jangan risau, kerana Tyara Care FREE from Paraben. Selamat digunakan untuk babies 🤗 - - Macam mana nak dapat kan Tyara Care? Whatsapp je 0172133801 or click bio for order ! 🥰 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Assalamualaikum selamat malam ❤️ Kepada mommies yang belum dapatkan product tyara.care ni jom dapatkan sekarang. Dah banyak POSITIVE FEEDBACK yang kita terima daripada customer tau ! Memang rugi siapa yang tak cuba lagi , bukan untuk orang lain tapi untuk kebaikan anak2 mommies jugak 😊 Price 👇🏻 LEMON OIL : RM69 ( HOT ITEM ) BABY CREAM : RM49 BABY TELON : RM49 ( HOT ITEM ) TOP TO TOE : RM39 ONE SET : RM190 ‼️‼️ . Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Hi mommies 👋🏼 Dah mandikan baby ke tu? 👀 Kalau belum, jom tengok kelebihan Tyara Care Top To Toe ni 🤩 . Ini adalah sabun dan juga shampoo untuk baby tau dari hujung kepala hingga lah ke hujung kaki 👶🏻 Memang selamat digunakan sebab Tyara Care di tanggung Halal dan mendapat kelulusan KKM 💖 Apa yang lagi best, ada few mommies mandikan baby dengan Top To Toe masa baby selsema lepas tu Alhamdulillah berkurang lepas tu 🤱🏻 . Jangan lupa whatsapp 0172133801 kalau nak cuba 🤩 agent tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Mommies tahu tak selain daripada mandian untuk baby banyak lagi tau kegunaan lemon oil ni yang kita tak tahu 😍 . Siapa yang bole guna LEMON OIL? . 👶🏻 Bayi 2 bulan ke atas . 👧🏻 🧑🏻 kanak kanak . 👱🏻‍♀️👨 Dewasa So memang tak rugi kalau beli dan standby satu kat rumah kan? Sis paling suka diffuse lemon oil ni, wangi je 1 rumah berbau lemon, mood pun automatik jadi tenang ! Hehee tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Morninggg. Dah mandi ke tu? 🤪 tengok anak customer kita ni happy sangat dapat mandi dengan mandian top to toe tyara care ni 🥰 . KENAPA MANDIAN LEMON JADI PILIHAN? Lemon adalah 1 sumber makanan yang diperkaya dengan vitamin C, dapat membantu meningkatkan imun badan dan mengatasi demam batuk dan selsema . APA KEBAIKAN LEMON BATH?” 1. Dapat warm up dah relaxing muscles baby 2. Bantu mengeluarkan toksin badan melalui kulit 3. Bau harum lemon dapat menyegarkan badan . Jom mommies apa tunggu lagi, try la untuk anak2 mommies pulak? Sesuai digunakan daripada newborn hingga dewasa tau ! 😍 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


2💬Normal

Postage today. Baru 2 minggu join tyara.care ni, masa mula2 saja je beli untuk anak itu pun lepas terjebak dengan post yaanalee, ‘product berasakan lemon? Eh macam best je “lepas cuba 2-3 hari cuba rasa macam okay je product ni terus whatsapp admin nak jadi agent ! Alhamdulillah walaupun product ni masih baru tapi dah ramai yang dah cuba dan yang paling BEST semua customer meninggalkan POSITIF FEEDBACK. Terharu sangat 😭😭 . Dan ada lagi best semakin hari semakin ramai mommies yang suka dan pakaikan kat anak dorang, permintaan pun of course la makin tinggi ! Dah cuba baru tahu kan 😆😆 . So anda bila lagi? Kalau teringin nak cuba bole whatsapp 0172133801 or nak senang click je kat bio tu 💕 BAD NEWS: Lemon oil tinggal 1 je, siapa cepat dia dapat 🤪 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


2💬Normal

Mommy mommy kat luar sana tak perlu pegi cari lemon kat supermaket lagi dah, guna lemon drop dari tyara.care_nilai pun dah berbaloi baloi dan banyak kelebihan tau 🐣 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Our range of our product for Tyara care We do have TOP TO TOE - RM39 BABY TELON - RM49 BABY CREAM - RM49 LEMON DROP OIL - RM69 You can get all this just click at my bio mommies 😍 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

LEMON OIL 🍋 Digunakan untuk mandian (titik kedalam air) supaya simanja rasa lebih tenang dah menyegarkan CARA GUNA 🍋 Titikan pure lemon oil ke dalam mandian bayi dengan suhu suam dah bole digunakan jugak sebagai sapuan selepas mandi Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Bila kulit si manja naik ruam mesti kita risau kan? 😩 Tyara Care Baby Cream mengandungi bahan semula jadi yang boleh melembapkan kulit si manja dan dia cepat menyerap ke kulit terus 👶🏻 Baby Cream ni juga boleh digunakan sebagai pelembap kulit, anti- bacteria dan juga mengurangkan ruam lampin pada bayi 🧴🧸 . tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

All items ready stocks ! Cepat mommies sebelum stock licin 😩 Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

BABY TELON 🍋 Melindungi dan mengekalkan kelembapan yang semulajadi untuk simanja anda. Campuran macadamia, minyak argan dan minyak kelapa dara mampu membuat simanja anda tenang dan melegakan CARA GUNA 🍋 Sapukan baby telon ke tapak tangan anda dan membuat sapuan ke perut bayi secara ‘circle motion’ Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Tyara Care Top To Toe 🛁 Adalah sabun mandian yang diperkaya dengan kebaikan lemon 🍋 Bau wangian yang mampu memberi ketenangan dan keselesaan pada si manja. Top to toe boleh digunakan pda kulit sensitive dan eczema tau mommies 🥰 No paraben, no SLS 🙅🏻‍♀️ - Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Jika anak mommies ada masalah macam kat bawah ni . 😭 selsema, batuk, demam 😭 kembung perut, sembelit 😭 kulit sensitif / enzema / gatal gatal 😭 sukar tido lena / asyik meragam . Mommies bole ikhtiar dengan 1 set tyara baby care ni tau, jimat sangat ! Lagi best sebab product ni menggunakan pure lemon extract & soy oil. Dan yang paling penting ia HALAL dan keluaran BUMIPUTERA 💕 Jangan lupa whatsapp 0172133801 kalau nak cuba 🤩 agent tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

A must have for your babies 👇🏻 . Head to toe : RM39 Baby telon : RM49 Lemon drop oil : RM69 Baby cream : RM49 . Kalau mommies nak beli 1 set ni terus kita ada bagi diskaun tau! Bukan diskaun je pakej free gift skali hehe. Jom pakat beli ramai ramai 🙈 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Senangnya nak buat Lemon Bath dengan Tyara Care Lemon Drop 🍋💦 - - withreposttyara.care_nilai Good morning mommies? Dah try ke belum lemon drop ni? . Lemon drop ni digunakan untuk mandian (titik kedalam air) supaya simanja rasa lebih tenang dah menyegarkan tau ! Lemon drop ni memang wangi sangat tak rugi kalau nak cuba untuk simanja 🤩 baby happy mama senang hati Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


2💬Normal

INSTALLMENT ACCEPTED !! . Berita baik. Nak one set tyara baby ni tapi takde bajet? Don’t worries mommies, kita terima installment. Nak lebih lanjut boleh whatsapp 0172133801 sekarang 😊 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

‘Nothing comes easy in life’. Setiap impian itu ada pelaburan yang perlu kita berikan . Baru je start business tyara.care ni last week tapi dah ramai order and yang paling speechless ramai yang DM/whatsapp nak jadi agent, dropship untuk tyara care ni. ‘Yes you are the right playform’ ! . Jom sama sama usaha untuk jadi yang terbaik dan berjaya 💪🏻 . Psst kita baru je join last week tapi semalam dah restock lagi sebab product ni ramai permintaan tau 😫😫 tyaracare tyaracareagent agentwanted dropshipwanted tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Psst psst kita nak bagitahu ni stock tinggal ni je 😫 haritu penuh 1 kotak tapi semua dah licin. Alhamdulillah memang laku keras sangat product ni. Sebab apa? Sebab ia adalah product baby yang berasaskan lemon tau, mommies tak perlu lagi nak hiris lemon untuk si manja anda, senang kan? . Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Good morning mommies? Dah try ke belum lemon drop ni? . Lemon drop ni digunakan untuk mandian (titik kedalam air) supaya simanja rasa lebih tenang dah menyegarkan tau ! Lemon drop ni memang wangi sangat tak rugi kalau nak cuba untuk simanja 🤩 baby happy mama senang hati Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Nak tak jadi luar biasa dan hebat dari orang lain? Paksa diri untuk buat sesuatu di luar keselesaan kita. Faham sesuatu? . Kalau kita ada misi besar, kekuatan kita makin besar & automatik Allah akan upgrade diri kita jadi lebih hebat. InsyaAllah. tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Tyara Care Top To Toe 🛁 Adalah sabun mandian yang diperkaya dengan kebaikan lemon 🍋 Bau wangian yang mampu memberi ketenangan dan keselesaan pada si manja. Top to toe boleh digunakan pda kulit sensitive dan eczema tau mommies 🥰 No paraben, no SLS PRICE : RM39 . Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Alhamdulillah done postage n COD today Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

TOP TO TOE 🍋 Direka khas untuk rambut dan kulit simanja. Mempunyai 9 kandungan semulajadi yang membantu dan melindungi kulit si manja anda 👶🏻 CARA GUNA 🍋 Digunakan dari hujung rambut ke hujung rambut ke hujung kaki. Untuk kegunaan luaram sahaja Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

BABY CREAM 🍋 Mengandungi bahan semulajadi untuk membantu melembapkan kulit simanja. Boleh dipakai untuk kulit kering dan sensitif. Baby cream ni tidak berminyak dan cepat meresap ke dalam kulit 👶🏻 CARA GUNA 🍋 Sapukan baby cream ke tapak tangan anda dan membuat sapuan ke kulit si manja Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

LEMON OIL 🍋 Digunakan untuk mandian (titik kedalam air) supaya simanja rasa lebih tenang dah menyegarkan CARA GUNA 🍋 Titikan pure lemon oil ke dalam mandian bayi dengan suhu suam dah bole digunakan jugak sebagai sapuan selepas mandi Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

BABY TELON 🍋 Melindungi dan mengekalkan kelembapan yang semulajadi untuk simanja anda. Campuran macadamia, minyak argan dan minyak kelapa dara mampu membuat simanja anda tenang dan melegakan CARA GUNA 🍋 Sapukan baby telon ke tapak tangan anda dan membuat sapuan ke perut bayi secara ‘circle motion’ Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Hi dearies semua! I tengah mencari team untuk jadi tyaracareteamzyka tau. Anyone yang nak cari side income sambil duduk duduk bole join jadi agent, mini agent & dropship untuk tyara.care_nilai 😍😍 Youall jangan risau sebab i akan guide from A-Z, marketing material disediakan dan juga ada rewards yang best yang tau 😍😍 If berminat nak join team i boleh DM or terus whatsapp +60 17-213 3801. Thank you . MY MOM IS MY SUPERHERO tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Good morning mommies? Dah cuba product tyara care tak? . Kenapa kena cuba & apa yang best sangat product ni eh? 🤔 Tyara care adalah product bayi yang berasaskan lemon, selamat digunakan untuk kulit ezcema. Banyak kebaikan lemon untuk anak kita kalau mommies nak tahu, boleh mengurangman untuk suhu demam, mengurangkan batuk & mengurangkan selsema. Satu set lengkap ni memang sesuai digunakan untuk mandi dan selepas mandi tak payah la mommies susah susah lagi potong lemon lepas ni kan? ☺️ DM or click on my bio for order mommies 💕 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

TOP TO TOE 🍋 Direka khas untuk rambut dan kulit simanja. Mempunyai 9 kandungan semulajadi yang membantu dan melindungi kulit si manja anda 👶🏻 CARA GUNA 🍋 Digunakan dari hujung rambut ke hujung rambut ke hujung kaki. Untuk kegunaan luaram sahaja Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

BABY CREAM 🍋 Mengandungi bahan semulajadi untuk membantu melembapkan kulit simanja. Boleh dipakai untuk kulit kering dan sensitif. Baby cream ni tidak berminyak dan cepat meresap ke dalam kulit 👶🏻 CARA GUNA 🍋 Sapukan baby cream ke tapak tangan anda dan membuat sapuan ke kulit si manja Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

LEMON OIL 🍋 Digunakan untuk mandian (titik kedalam air) supaya simanja rasa lebih tenang dah menyegarkan CARA GUNA 🍋 Titikan pure lemon oil ke dalam mandian bayi dengan suhu suam dah bole digunakan jugak sebagai sapuan selepas mandi Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

BABY TELON 🍋 Melindungi dan mengekalkan kelembapan yang semulajadi untuk simanja anda. Campuran macadamia, minyak argan dan minyak kelapa dara mampu membuat simanja anda tenang dan melegakan CARA GUNA 🍋 Sapukan baby telon ke tapak tangan anda dan membuat sapuan ke perut bayi secara ‘circle motion’ Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Tyara nak tanya ni auntie uncle dah dapatkan belum set tyara ni ? Tyara memang akan pakai tyara set ni setiap kalau selepas mandi tau, memang melegakan 😍 jom tya untuk anak2 untie uncle pulak Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Jom dapatkan set lengkap penjagaan baby yang berasaskan lemon ni . All items ready stock 😍 Cod sekitar nilai 😍 . Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Mommies nak tahu tak kebaikan lemon bath untuk babies? . 🍋 dapat warm up and relaxing muscle 🍋 mengeluarkan toksik daripada badan melalui kulit . 🍋bau harum lemon dapat menyegarkan badan . Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Jom mommies dapatkan set tyara care ni sekarang! Kalau nak beli set lagi jimat tau 😍😍 belum cuba belum tahu tau hehe . Kalau mommies berminat bole dm or nak lagi senang whatsapp no kat bawah ni 👇🏻 0172133801 0172133801 0172133801 Good day ✨ tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


1💬Normal

Hi dearies semua! I tengah mencari team untuk jadi tyaracareteamzyka tau. Anyone yang nak cari side income sambil duduk duduk bole join jadi agent, mini agent & dropship untuk tyara.care_nilai 😍😍 Youall jangan risau sebab i akan guide from A-Z, marketing material disediakan dan juga ada rewards yang best yang tau 😍😍 If berminat nak join team i boleh DM or terus whatsapp +60 17-213 3801. Thank you . MY MOM IS MY SUPERHERO tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Good morning mommies? Dah cuba product tyara care tak? . Kenapa kena cuba & apa yang best sangat product ni eh? 🤔 Tyara care adalah product bayi yang berasaskan lemon, selamat digunakan untuk kulit ezcema. Banyak kebaikan lemon untuk anak kita kalau mommies nak tahu, boleh mengurangman untuk suhu demam, mengurangkan batuk & mengurangkan selsema. Satu set lengkap ni memang sesuai digunakan untuk mandi dan selepas mandi tak payah la mommies susah susah lagi potong lemon lepas ni kan? ☺️ DM or click on my bio for order mommies 💕 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils sayajual lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Ibu Ayah mana je tak risau tentang anak dia kan? 😉 Apa yang mereka pakai, apa yang mereka minum makan semua kita nak yang terbaik untuk anak anak kita. Lagi lagi bila kurang sihat, risau sangat sangat 😩Tapi, Tyara Care InshaaAllah si manja kita mesti selamat. Tyara Care ada kelulusan KKM dan dijamin Halal 🍋 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby agentwanted dropshipwanted essentialoils lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal

Bismillah.. Salam mommies daddy. Introduce our product TYARA CARE 💕 mommies jangan lupa dapatkan product ni & enjoy the goodness & benefit of lemon kayh? Belum cuba belum tahu kan? Hehe. Untuk siapa yang nak dapatkan tyara care ni bole DM or whatsapp 0172133801 sekarang ! 😍 tyaracare tyaracareagent tyaracarenilai tyaracarebaby tyaracareportdickson tyaracareteamzyka lemon babycarelemon babyessential lemonforbaby essentialoils lemonessentialoil lemonbaby🍋


0💬Normal



#dinner - #recipes - #food - #keto

counter